Gențile din piele, accesorii indispensabile pentru femeia modernă

genti-de-pieleO ținută elegantă presupune atât o combinație îndrazneață de piese vestimentare, precum și purtarea unor accesorii deosebite care să le completeze. Dintre toate accesoriile pe care le purtăm, gențile sunt cu siguranță nelipsite din garderoba oricărei femei dat fiind faptul că acestea reusesc de fiecare dată să ne cotureze personalitatea într-un mod în care niciun alt accesoriu nu reușește.

Gențile sunt de departe considerate unele dintre cele mai bune prietene ale femeilor având în vedere că indiferent de câte genți am avea în garderobă, acestea nu vor fi niciodată suficiente. Mereu va exista o geantă care ne va fura inima.

Toamna s-a instalat deja, iar acest lucru cu siguranță ne determină să adoptam ținute mai groase și mai puțin confortabile decât cele pe care le purtăm în timpul verii. Pentru că anotimpurile reci restrâng oarecum posibilitațile noastre de a ne îmbrăca mai confortabil, acest lucru nu înseamnă că nu avem la dispoziție game întregi de produse vestimentare care ne pot contura personalitatea. În plus, în acest sezon avem totodată acces și la o diversitate impresionantă de genți din piele care ne pot face să strălucim în orice circumstanță.

O geantă pentru femei potrivită pentru acest sezon este una încăpătoare, dar care se află în același timp și în trend. Din acest motiv, specialiștii în modă ne recomandă gențile de piele cu formă dreptunghiulară sau respectiv semicerc. Avantajul acestor modele se datorează faptului că gențile dau impresia unei dimensiuni mai mici, deci oarecum mai elegeante.

Toamna este adesea unul dintre anotimpurile asociate cu culorile ceva mai sobre precum maro, gri, negru sau violet. Acestea sunt câteva dintre culorile de genți care se află în trend în acest sezon și care ne dau posibilitatea de a realiza numeroase combinații care mai de care mai îndrăznețe.

„Dintre toate materialele din care sunt astăzi confecționate gențile, putem afirma cu certitudine faptul că gențile de piele sunt la cea mai mare căutare în acest sezon. Pielea naturală are ca și avantaje majore faptul că este un material rezistent în timp daca este întreținut corespunzător, dar are totodată și un aport estetic impresionant pe care nu îl regăsim la niciun alt material din care sunt confecțioate astăzi gențile pentru femei” a declarat Filimon Marius, administrator al Peloro.ro, magazin online cu genti din piele naturală .

În cele din urmă însă, trebuie sa ținem cont de faptul că fiecare model de geantă în parte spune o poveste diferită despre posesor. În aceste condiții, alegerea unei genți potrivite înseamnă optarea pentru un model care să ne contureze cât mai bine stilul vestimentar și personalitatea.

(P)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate