Handbal: Corona a pierdut în faţa CSM Bistriţa

corona handbalHandbalistele Coronei au pierdut cu scorul de 35-29 (16-16) meciul cu CSM Bistriţa. Jucătoarele antrenate de Mariana Tîrcă şi Dumitru Berbece au început destul de bine partida, au şi condus de cîteva ori la diferenţă de două sau trei goluri, însă, din păcate, greşelile apărute au făcut să se intre la pauză, la vestiare, la scorul de 16-16.
Repriza secundă a fost plină de greşeli pentru Corona, atît pe faza de atac cît şi pe apărare. În aceste condiţii, gazdele de la CSM Bistriţa s-au distanţat rapid, reuşind să îşi treacă în cont victoria cu scorul de 35-29. Pentru Corona au marcat: Chiper 12, Ţăcălie 4, Neagu 2, Briscan 2, Hotea 2, Bucur 1, Ciuciulete 1, Bondar 1, Dincă 1. La finbalul partidei, antrenoarea Coronei, Mariana Tîrcă a declarat că partida  a fost decisă în repriza a doua, în care s-au făcut nepermis de multe greşeli.

„Este un rezultat pe care, evident, nu ni-l doream. Am început bine meciul, dar şi în acest joc s-a întîmplat ce s-a întîmplat în meciurile anterioare. Au apărut prea multe greşeli atât pe apărare cât şi pe atac, de care adversarul a profitat la maxim. Nu îmi pot explica jocul, pentru că sunt prea multe greşeli care nu ar trebui să apară. În repriza a doua am fost de nerecunoscut, iar acest lucru s-a văzut pe tabelă. Îmi asum rezultatul şi sper ca fetele, pentru ele în primul rând, să depăşească acest moment”, a spus antrenoarea Braşovului.

În etapa viitoare, Corona va primi pe teren propriu vizita celor de la Dunărea Brăila. Partida se va juca de la ora 16.00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via