Poloiştii de la Corona sunt gata de startul sezonului

poloEchipa de polo Corona Sportul Studenţesc Braşov va debuta în acest week-end, în Bazinul Olimpic Braşov în noua ediţie de campionat. Poloiştii antrenaţi de Aurelian Georgescu vor juca sâmbătă, de la ora 19.00 şi duminică, de la ora 11.00, în compania echipei Crişul Oradea, în faţa căreia braşovenii sunt decişi să obţină primele puncte din sezonul 2016-2017.

Antrenorul echipei Aurelian Georgescu a declarat că îşi doreşte foarte tare un sezon bun pentru echipa lui, chiar dacă are un lot schimbat faţă de sezonul trecut. „Am schimbat destul de mult lotul. Avem patru străini tineri, care ne vor ajuta foarte tare în acest proiect. Ne-am dorit să trasferăm jucători tineri, pentru a merge mai mulţi ani în aceeaşi formulă. Nu este uşor să schimbi în fiecare sezon jucătorii şi din acest motiv sperăm ca acest proiect să meargă mai departe ani la rând. Avem deja în lo. Ne-am pregătit bine în ultima perioadă şi eu cred că suntem gata de startul sezonului. Oricum, nu este important să fim în forma maximă acum, la început de campionat, ci când va începe play-off-ul. După două sezoane în care am luat bronzul, normal că ne dorim din nou cel puţin acest lucru. Nu va fi însă uşor, ştim asta, dar suntem gata să luptăm pentru a ne îndeplini obiectivul”, a spus tehnicianul echipei Corona Sportul Studenţesc.

Şi Roxana Cojocea, preşedintele secţiei de polo de la Corona are încredere că în acest sezon echipa poate trage la podium.

„Suntem în faţa unui nou început şi normal că sunt şi emoţii, dar acestea sunt constructive. Fără doar şi poate ne dorim foarte tare să obţinem rezultate bune şi în acest sezon şi ne vom lupta meci de meci pentru acest lucru. Avem cu toţii mare încredere în echipă şi ne bucurăm foarte tare că am reuşit să facem în aşa fel încât să le aflăm acum în faţa unui nou sezon. Aşa cum am mai spus, este important să avem echipă de seniori pentru promovarea acestui sport în oraş şi nu în ultimul rând pentru ca cei mici să aibă modele chiar în cadrul clubului”, a spus Roxana Cojocea.

Programul echipei Corona Sportul Studenţesc este: etapa I, acasă cu Crişul Oradea: etapa II, acasă cu Rapid Bucureşti; etapa III, în deplasare cu Steaua Bucureşti; etapa IV, acasă cu Amefa Arad; etapa V, în deplasare cu CSM Digi Oradea; etapa VI, în deplasare cu CSU Poli Cluj; etapa VII, acasă cu Dinamo Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.