Lupte: Mădălina Caia a adus bronzul la Braşov, de la Campionatul Balcanic

madalina caia

madalina caia

In perioada 6-9 octombrie, Craiova a gazduit prima editie, dupa foarte multi ani, a Campionatului Balcanic la lupte. A fost o prezenta numeroasa, au venit sportivi din zece tari, cu un plus pentru echipa Turciei, care a venit cu cate doua echipe complete pe fiecare stil.

Joi a fost cantarul oficial, vineri si sambata competitia individuala, iar duminica competitia pe echipe.
Madalina Caia, de la CS Țara Bârsei 2011 Brasov, a avut un parcurs bun, reusind sa obtina medalia de bronz atat in competitia individuala, cat si cea pe echipe.
„Putea sa fie un rezultat mai bun in competitia individuala, insa a participat intr o categorie superioara de greutate, decizia fiind una corecta pentru viitorul ei si a trebuit sa ne gandim pt anul viitor,neriscand inca o slabire. Ne asteapta un final de sezon foarte greu cu trei mari concursuri: Cupa Europei pe natiuni la nivel de seniori, Campionatul National U23 si Cupa Romaniei la juniori”, spune Horaţiu Albu, antrenorul Mădălinei.
madalina-caia-horatiu-albu„Sunt un pic trista pentru rezultat, dar am acceptat decizia antrenorului si astept cu nerabdare cele trei competitii pe care le mai am anul acesta: A fost un an greu,cu multe slabiri, cu multe cantonamente. Per total sunt multumita cu ceea ce am realizat, fiind mai mica de varsta, dar sper intr-un sezon mult mai bun pentru anul viitor!”, a mărturisit, pentru newsbv.ro, Mădălina Caia
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap