Alegeri parlamentare: Conducerea ALDE a parașutat un bucureștean cap de listă la Brașov

remus-borzaCo-președinții ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, au anunţat astăzi, la Braşov, un candidat impus de la centru pentru alegerile parlamentare din acest an.

Este vorba despre o persoană care lucrează în domeniul insoelvenţei (Euro Insol SPRL), fost adminsitrator judiciar la Hidreoelectrica sau CET Govora. Potrivit Ziarului Financiar, Remus Borza a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, dar cu taote acestea a rămas administrator judiciar la Hidroelectrica. Instanţa supremă a dispus aplicarea unui termen de încercare de trei ani în cazul lui Remus Borza, în februarie 2015.

Remus Borza este ardelean la origini, iar facultatea a făcut-o în Bucureşti, unde a şi rămas, pentru că aici se învârt afacerile mari.

 1. Tocmai din cauza asta Brasovul nu a avut si nu va avea reprezentanti la Bucuresti. Conditia este sa reprezinte comunitatea locala nu Bucurestiul! De acee nu avem inca aeroport , autostrada etc.

  Reply
 2. Problema este alta. Penalii din Brașov nu au mai vrut sa candideze, pentru alde fiind neaparat necesară minim o condamnare. Astfel, a fost importat unul.

  Reply
 3. Nu are Brașovul destui borfași, a mai trebuit să aducem un mitic?

  Reply
 4. Tipic PSD-ALDE. Astia au ales sa o faca exact ca la carte, au adus un condamnat serios, nu gainari amatori ca PSD !

  Reply
 5. Partidul asta incepe sa fie mai plin de gunoaie decat PSD-ul.

  „Adevaratii liberali” :))

  Reply
 6. Un alt condamnat penal, e normal pentru ALDE…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.