Cinci lucruri mai putin cunoscute despre videochat

model de videochat

Studiourile de videochat profesioniste ofera castiguri foarte mari fata de salariul mediu pe economie, contract de artist-interpret, program flexibil si conditii de munca luxoase, asa ca numeroase tinere devin tentate sa inceapa o cariera in acest domeniu.

Dorinta de a-ti permite, in numai 2-3 ani, un apartament si o masina le determina pe multe femei intre 18 si 35 de ani sa devina modele de videochat. Se estimeaza ca peste 100.000 de romance activeaza pe site-urile de videochat din strainatate, tara noastra castigand cele mai multe premii la festivalurile internationale de profil si devenind din 2015 gazda AW Awards, un eveniment care atrage in fiecare an cele mai cunoscute nume din industrie.

Multi oameni considera ca aceasta meserie este extrem de usoara deoarece nu-ti trebuie nici studii, nici experienta pentru a comunica cu diversi oameni din intreaga lume, prin intermediul unei camere video si a internetului, insa pentru a reusi este nevoie de multa munca, efort sustinut, seriozitate, implicare, ambitie si de un studio de videochat profesionist, care sa ofere consiliere si sustinere pe parcursul intregii activitati.

Daca esti interesata sa afli mai multe despre aceasta cariera, trebuie sa tii cont de urmatoarele lucruri:

 1. Poti face videochat fara sa te dezbraci. Desi aceasta meserie este una controversata deoarece presupune nuditate, exista studiouri undepoti face videochat glamour, un concept care presupune ca o femeie poate seduce un barbat doar cu ajutorul inteligentei si al farmecului personal, fara sa se dezbrace.
 2. Vei invata tot ceea ce trebuie sa stii de la traineri de sex feminin. Studiourile ofera modelelor aflate la debut consiliere despre cum sa se comporte in fata camerei: ce sa faca, ce sa discute, ce limbaj sa foloseasca, cum sa refuze anumite cereri care nu le convin, cum sa-si fidelizeze membrii si multe altele. Nu este nevoie de niciun fel de experienta sau studii deoarece echipa unui studio de videochat te pregateste pentru a face performanta in acest domeniu.
 3. Personalitatea este mai importanta decat aspectul fizic. Desi oamenii cred ca este suficient sa ai un aspect fizic placut pentru a fi un model de videochat de succes, practica curenta contrazice acest lucru. Personalitatea modelului este cea care, pe termen lung, o ajuta sa coopteze membrii platitori si sa-i fidelizeze, pentru a-si atinge obiectivele financiare. Numerosi membrii ai site-urilor de videochat cauta sa creeze relatii de prietenie, care sa-i ajute sa evadeze din rutina zilnica, asa ca o persoana pozitiva, sociabila si mereu dispusa sa te asculte si sa te inteleaga este mai valoroasa decat una care arata bine, dar care nu stie sa interactioneze cu interlocutorii sai.
 4. Poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna. Multi oameni se intreaba daca castigurile, pe care studiourile de videochat le trambiteaza in anunturile de angajare, sunt reale. Da, sunt reale, dar numai pentru cele care muncesc constant 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi si care se implica 100%. Inca din prima luna, in acest domeniu poti castiga 1.000 de dolari, urmand ca dupa ce prinzi experienta sa ajungi chiar si la 10.000 de dolari lunar.
 5. Un model de videochat care lucreaza in studio castiga de pana la cinci ori mai bine decat unul care face videochat de acasa. Multe tinere intra in aceasta bransa pe cont propriu, pentru a nu imparti castigurile cu altcineva, dar descopera destul de repede ca nu resusesc sa stranga decat bani de buzunar. Acest lucru se intampla deoarece ele nu au parte de decoruri variate, de aparatura performanta, de o viteza mare a internetului, de sedinte foto si video profesionale, suport tehnic 24 de ore din 24, make-up artist, hairstylist si multe alte beneficii, pe care le ofera un studio de videochat profesionist. In plus, ele sunt tentate sa munceasca doar cand si daca au chef, deci nu au un ritm sustinut de munca, care sa le ajute sa-si pastreze concentrarea.

(P)

 

Loading...
 1. Si inca un lucru mai putin cunoscut despre videochat: depinde foarte mult si la ce studio ajungi, pentru ca unele, desi sunt foaaarte mari si arata super bine in poze, managementul lasa de dorit…
  Mult succes tuturor!

  Reply
  • Ai dreptate, este esential sa consulti putin pareri inainte de a aplica pentru job in industria videochatului. De preferat sa ajungi la un studio de top, in care ai posibilitatea de a evolua datorita statutului si a ajutorului primit, insa mult mai important este sa fii platita la timp si sa primesti intocmai ceea ce ti se promite prin intermediul contractului de munca.

   Reply
 2. Initial, nu credeam ca are asa importanta sudioul, insa angajarea trebuie sa se faca in cele mai bune conditii, air mediul de lucru are un efect asupra dezvoltarii in cadrul fiecarui studio.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.