Hochei: Corona Brasov Wolves – DVTK Jegesmedvek 0-1

Hochei: Corona Brasov Wolves – DVTK Jegesmedvek 0-1

In ciuda faptului ca s-a inschis un singur gol, meciul dintre Corona Brasov Wolves si Miskolc a fost spectaculos, cu faze si patinaj rapid, cele 2 echipe oferind un spectacol sportiv de calitate, aplaudat de fanii Brasovului.

Miskolc, care este campioana entitre a Ligii Mol, a deschis scorul in prima repriza si, totodata, a fixat rezultatul final, pentru ca pana la ultimul fluier, nu s-a mai inscris. Trebuie mentionat faptul ca “lupii” s-au ridicat de multe ori la nivelul si chiar peste “ursi” dominand ultimele 2 reprize. Echipa brasoveana a avut ocazii mari, a asaltat poarta adversa, insa portarul si apararea echipei maghiare, s-au dovedit de neinvins. Chiar daca a pierdut, Corona Brasov Wolves, merita felicitari pentru jocul prestat, ceea ce poate da sperante fanilor entuziasti.

„Am stiut ca, venind in aceasta seara aici, vom avea un meci dificil, Corona este o echipa bine structurata si foarte bine antrenata si stiam ca va trebui sa jucam un meci compact si disciplinat. Portarul nostru a fost exceptional, de fapt amandoi portarii trebuie felicitati. A fost, cu siguranta, cel mai dificil meci al nostru din Romania dar suntem bucurosi ca din aceasta deplasare am obtinut maximul de puncte” – a declarat Bradley Douglas antrenor principal DVTK

„In primul rand trebuie sa felicit echipa adversa, a meritat victoria, intrucat a avut un moment de inspiratie reusind sa inscrie primul si singurul gol al meciului. Le-am spus baietilor, inainte de meci, ca vom avea un meci foarte strans, intrucat Miskolc e o echipa bine organizata si ne asteptam la un scor strans. Portarul nostru a facut un meci foarte bun si il felicit si pe el, dar si toata echipa: au jucat cu devotament. A fost un meci intre doua echipe bune, iar fanii nostri, sunt convins, ca l-au apreciat”, spune  Martin Lacroix antrenor principal Corona Brasov.

Corona va pleca in deplasare in Ungaria si va reveni pe gheata proprie in 13 octombrie, impotriva celor de la Mac Budapesta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via