Consiliul Local Prejmer funcționeză la întreaga capacitate

consiliul-local-prejmerConsilierul local Dan Cătălin Popa, din Prejmer, a fost validat vineri, 30.09.2016, după ce instanța a obligat Consiliul Local prin sentința definitiva sa emită hotărârea de validare si includerea acestuia in componenta Consiliului Local!

Sedinta a fost una tensionata, a durat șase ore. Pe ordinea de zi, validarea era pe ultima poziție tocmai pentru ca acesta sa nu poată vota celelalte proiecte de Hotarâre si pentru a nu i se acorda cuvântul, chiar daca consilierii locali PSD-PMP-ALDE au cerut modificarea acesteia prin începerea ședinței cu validarea Consilierului Local.

La un moment dat, ședința a fost suspendată pe motivul ca sedinta era filmata, o situație cel putin ciudata, având in vedere ca ședințele de Consiliu Local sunt publice, conform legii administrației publice lcoale!

Dupa 15 minute de replici dure, dar si încercări multiple si eșuate ale primarului de a-și mobiliza grupul de consilieri PNL de a părăsi sala, s-a procedat la parcurgerea ordinii de zi, iar înainte de supunerea la vot a validării aceștia au luat din nou pauza de 30 de minute pentru consultări!

Dupa cele şase ore, într-un final, s-a trecut la procedura de validare si au votat validarea consilierului local Popa Dan Catalin (PMP), dar imediat dupa au părăsit sala fara a participa la Jurământul acestuia si fara a mai dezbate punctele de la capitolul  diverse de pe ordinea de zi!

catalin popa„Dincolo de toate cele întâmplate, de abuzurile si încercările lor repetate si disperate de a ma elimina de pe scena politica locală, validarea mea ca si Consilier Local este o victorie a comunitatii prejmerene si a dreptății. Cu aceasta ocazie, le transmit tuturor celor ce m-au susținut in aceasta perioada grea, ca adevarata lupta abea acum începe iar promisiunea mea e ca administrația publica locală de la Prejmer va fi mult mai transparentă, ca nu vom face compromisuri si nu vom accepta abuzurile si încălcarea legii iar banul Public va fi cheltuit cu responsabilitate in folosul locuitorilor! Impreuna cu colegii consilieri de la PSD si ALDE vom demara proiecte pentru dezvoltarea comunei Prejmer”, ne-a delcarat Catalin Popa.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap