Marius Dunca: Prioritatea PSD este clasa de mijloc

marius-duncaÎn România, în ultimii peste 20 de ani, au dispărut peste 1.300 de fabrici şi peste 1,5 milioane de locuri de muncă. În perioada 1997-1999, România a ajuns de la peste 6 milioane de locuri de muncă la 4,5 milioane.

„Trebuie luate măsuri urgente, cu efecte imediate, dar care să asigure și stabilitate pe termen lung. Pentru a elimina decalajele din România și a asigura un nivel de trai decent pentru un număr cât mai mare de români, practic pentru a crește clasa de mijloc, PSD va înființa Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții (FSDI). FSDI are drept obiective reindustrializarea României, finanţarea proiectelor strategice, diminuarea decalajelor de dezvoltare dintre regiuni şi din interiorul regiunilor, dezvoltarea sectoarelor competitive şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene, Fondul urmând să includă, într-o primă fază, toate companiile de stat profitabile. Se preconizează ca, pentru început, prin FSDI să se creeze peste 42.000 de noi locuri de muncă și creștere a bugetului de stat de peste 6 miliarde de lei. Vom asigura, astfel, locuri de muncă bine plătite, creștere economică sustenabilă, resimțită direct în buzunarele românilor, precum și dezvoltare echilibrată în toate regiunile țării. Trebuie să le asigurăm tuturor românilor un trai decent, salarii mai mari, pensii cinstite, servicii medicale de calitate și educație de top. Prin FSDI se va investi, cu precădere, în autostrăzi și căi ferate de mare viteză, energie, sisteme de irigații, spitale, capitalizarea CEC, precum și în cercetare și inovare”, susține președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

 1. vorbe, vorbe, vorbe .

  Reply
 2. Ce laba trista e Dunca asta! Dupa ce timp de 26 de ani partidele rupte din FSN au decimat clasa de mijloc vine si papagalu’ asta sa ne spuna ca nu e bine! MARS!

  Reply
 3. Demagogie jegoasa marca PSD. Vomit!!!

  Reply
 4. Iesi acasaa, Dunca ! Lasa-ne cu porcariile tale ! Ai tupeul sa si candidezi ? Ai uitat ca esti responsabil moral pentru decedatii de la Colectiv ?? Ai fost acolo si stii asta !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov