Mihaela Tivadar a semnat un sezon cu Corona Braşov

Mihaela Tivadar a semnat un sezon cu Corona Braşov

Echipa de handbal Corona Braşov a transferat-o vineri pe Mihaela Tivadar, jucătoarea putând să debuteze chiar în meciul cu HC Zalău, care se va disputa duminică, de la ora 16.00, la Braşov.

„Asa cum am promis la ultima conferinţă de presă la care am participat, am spus că suntem în contact cu jucătoare şi că vom transfera jucătoare care efectiv chiar ne pot ajuta. Astăzi, anunţ că am reuşiut să semnăm un contract valabil pe un sezon cu Mihaela Tivadar, o jucătoare care sunt convins că ne poate ajuta şi sunt, de asemenea, convins că acest transfer reprezintă un plus pentru Corona. Practic, Mihaela revine la Braşov, ea a mai fost aici într-o perioadă foarte bună a echipei, fiind câştigătoare a Challenge Cup cu Corona, dar şi a Cupei României şi sperăm, desigur, ca şi de această dată să avem rezultate bunevcu ea în lotul Coronei”, a spus Ioan Preda, preşedintele secţiei de handbal de la Corona.

L rîndul ei, jucătoarea a declarat că estre foarte bucuroasă să revină la echipa alături de care a obşinut rezultaztele excelente, cângând Challenge Cup şi Cupa României. în sezonul 2005-2006.

„Este o revenire la Braşov, care mă bucură, desigur. Chiar glumeam aseară cu antrenoarea Mariana Tîrcă, şi îi spuneam că tricoul Braşovului este singurul pe care nu îl mai am, în rest le am pe toate de la echipele la care am jucat, aşa că trebuia să mă întorc pentru a-l avea la colecţia personală. Mă bucur că sunt aici, de fiecare am venit cu plăcere, acum aşa cum am zis, revin cu plăcere şi sper să facem o treabă bună, să fim sănătoase şi să câştigăm atunci când intrăm în teren. Mă întorc într-adevăr la echipa la care am avut cele mai bune rezultate, m-am simţit excelent aici, am colaborat foarte bine cu oamenii de aici, şi pot spune că am fost îndrăgită aici. de fiecare dată când veneam la Braşov ca adversară, oamenii mă opreau, se vorbea foarte frumos cu mine şi după ani de zile. Asta normal că m-a bucurat şi mă va bucura în continuare să fiu la Corona. Ca proiect, Braşovul construieşte sănătos, cred că toate echipele ar trebui să urmeze acest exemplu şi să facă schimbul treptat, având jucătoare tinere din propria pepinieră, Este mult mai uşor să îmbini tinereţea cu experienţa, decât să schimbi dintr-o dată totul”, a spus handbalista.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via