Un ofiţer s-a sinucis la Unitatea de Vânători de Munte din Predeal

Un ofiţer s-a sinucis la Unitatea de Vânători de Munte din Predeal

Bărbatul s-a împuşcat cu arma din dotare, dar nu a lăsat niciun bilet de adio. Era căsătorit şi trecuse toate testele psihologice. Incidentul s-a petrecut la Unitatea de Vânători de Munte din Predeal.

Ofiţerul avea 41 de ani, gradul de maior şi lucre de 20 de ani în armată. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a ieşit din biroul său fără să spună nimic, s-a dus la locul de fumat special amenajat, unde s-a împuşcat cu arma din dotare.

Colegii săi au auzit focul de armă, au alergat spre locul de unde s-a auzit împuşcătura, dar bărbatul era deja mort. Potrivit aceloraşi surse procurorii militari au găsit în biroul ofiţerului mai multe tipuri de medicamente pentru care şi somnifere. Bărbatul era căsătorit şi trecuse toate testările psihologice, inclusiv pe cea susţinută anul acesta.

  „Este o anchetă în derulare în acest moment. Incidentul s-a petrecut acum două zile la ora 12.55. Ofiţerul nu a mai avut probleme în trecut, trecuse testările psihologice. S-a deplasat la locul amenajat pentru fumat, şi-a pus pistolul din dotare în bărbie şi apăsat pe trăgaci. Trei colegi au auzit împuşcătura, s-au dus repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. Cercetările continuă. Nu a fost găsit niciun bilet de adio“, ne-a declarat Viorel Siserman, prim procuror al Parchetului Militar din Cluj, la care este arondat Parchetul Militar Braşov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via