Handbal: Daniela Corban a semnat cu Corona Braşov

CorbanJucătoarea Daniela Corban a semnat un contract pe un an cu Corona Braşov şi are drept de joc atât în meciurile de campionat cât şi în cele din Cupa EHF. Jucătoarea în vârstă de 20 de ani a fost împrumutată un an de către Federaţia Română de Handbal, cu posibilitatea a fi transferată definitiv la finalul sezonului 2016-2017.

Ea face parte din generaţia care a câştigat titlul mondial în 2014 în Macedonia şi care a fost medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de tineret din Rusia 2016.

„Sunt foarte bucuroasă că am ajuns la Braşov, mă simt bine aici şi chiar îmi doream foarte tare să ajung la o echipă la care să am şansa să joc şi în campionat dar şi în cupele europene. Acest lucru reprezintă un pas important pentru mine. M-am integrat foarte bine şi am încredere că lucrurile care mi se vor întâmpla la Corona vor fi frumoase”, a spus Daniela Corban.

Antrenoarea Mariana Tîrcă a declarat că Daniela Corban este o jucătoare pe care şi-a dorit-o în lot. „Daniela Corban este o jucătoare care mă bucur că a ajuns la Braşov pentru are o viziune de joc care îmi place. Sper ca într-un timp cât mai scurt să recupereze pregătirea fizică, pentru că se simte că e un pic în urmă din cauza accidentării pe care a avut-o. Am însă încredere că va fi în regulă într-un timp scurt, pentru că este conştiincioasă şi se pregăteşte foarte bine. Sper, de asemenea, să aducă un plus jocului nostru, prin calităţile pe care le are”, a spus antrenoarea Mariana Tîrcă.

Daniela Corban ar putea debuta la Corona în dubla maşă din turul I al Cupei EHF, care se va disputa vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov.

În altă ordine de idei, clubul Corona a pus în vânzare biletele pentru meciurile din Cupa EHF, cu HZRK Grude, care se va disputa vineri, 9 septembrie, ora 18.00 şi sâmbătă, 10 septembrie, ora 18.00.

„Sperăm ca braşovenii să fie alături de noi în număr mare, la acest start de sezon competiţional. Campionatul trecut i-am simţit meci de meci alături de noi şi sper din suflet ca şi în acest an să ne fie alături”, a spus preşedintele secţiei de handbal, Ioan Preda.

Preţul biletelor este de 15 lei – tribuna I şi 10 lei – tribuna II şi pot fi achiziţionate de la sediul clubului Corona, care se află la etajul I al Sălii Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap