Corona a câştigat amicalul cu Măgura Cisnădie

Corona a câştigat amicalul cu Măgura Cisnădie

Echipa de handbal Corona Brasov a cîştigat cu scorul de 36-33 (18-16) meciul jucat sâmbătă, la Braşov, cu Măgura Cisnădie. Partida nu a pus mari probleme jucătoarelor antrenate de Mariana Tîrcă şi Dumitru Berbece, care s-au aflat în permanenţă la cîrma jocului. Pentru Corona au marcat: Chiper 12, Hotea 6, Pricopi 5, Tirca 4, Briscan 3, Bondar 2, Dinca 2, Craciun 1, Ciuciulete 1.

La finalul partidei, antrenoarea Coronei, Mariana Tîrcă a declarat că a fost un test util dar că aşteaptă mai multă atitudine de la câteva jucătaore care nu sunt la potenţialul pe care îl aşteaptă: „A fost un meci util pentru că ne arată ce nu merge aşa cum ne dorim. Nu se vede agresivitatea pe care mi-o doresc, încă ne mişcăm doar în lateral, fără a avea intenţia de a fragmenta jocul adversarului şi de aici vine şi imposibilitatea de a avea ceea ce ne dorim, şi anume atacuri rapide cu contraatac şi faza a doua foarte bine susţinută. Au fost câteva faze bune, dar eu spun că încă avem mult de muncă. Îmi doresc foarte tare să văd la câteva jucătoare o cu totul altă atitudine. Chiar dacă nu sunt acum în posibilităţile maxime, măcar să se vadă o schimbare de atiutrudine în teren şi o dorinţă mai mare”.

Amicalul cu Măgura Cisnădie a fost ultimul meci amical înainte de startul în sezonul competiţional 2016-2017. Corona va debuta în faţa propriilor suporteri cu o dublă manşă pe teren propriu, din turul I al Cupei EHF, în compania celor de la HZRK Grude din Bosnia. Preţul biletelor este de 15 lei în tribuna I şi 10 lei în tribuna II.

Leave a Reply

Your email address will not be published.