Liga Aleșilor Locali, în weekend la Brașov

Liga Aleșilor Locali, în weekend la Brașov

Liderii PNL au revenit din vacanță și se încep pregătirile pentru campania electorală din această toamnă. În finalul acestei săptămâni va avea loc Liga Aleșilor Locali ai PNL, prima mare adunare a liderilor centrali și locali, după alegerile locale.

Liga Aleșilor Locali de la Brașov va fi un bun prilej pentru liderii PNL dea startul campaniei electorale, mai ales că aici vor fi prezenți primarii partidului. Principalul mesaj al liderilor PNL va fi să le ceară primarilor implicare totală în aceste alegeri, cunoscut fiind faptul că un primar, odată ce s-a ales, nu mai trage cu aceeași energie la alegerile parlamentare.

„Pe atelierele de lucru, noi, cei de la Brașov, dorim să punem în discuție cu prioritate patru teme foarte importante pentu dezvoltarea Brașovului, respectiv problematica infrastructurii mari (care include autostrada Comarnic – Brașov, finalizarea Aeroportului de la Ghimbav și centrul intermodal de la Feldioara), construirea unui spital nou de interes regional la Brșaov, crearea de facilități fiscale pentru agenții economici care se implică în dezvoltarea învățământului profesional, precum și problematica orientării școlare și profesionale gratuie pentru elevii claselor a VII-a și a XI-a, prin care părinții vor putea lua decizii corecte referitoare la cariera profesională a copiilor lor și, nu în ultimul rând crearea unei politici coerente în domeniul agroalimentar pentru facilitarea dezvoltării zonelor urban-rurale, cum sunt Rupea  și Făgăraș”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Brașov, Aurelian Danu.

Reuniunea de la Brașov va mai fi marcată de un eveniment: va sosi sondajul la nivel național pe care l-a comandat PNL în această vară. Astfel, liderii PNL vor putea vedea care este punctul de plecare în această cursă și vor vedea care este potențialul real pentru alegerile parlamentare.

Interesant este că acest sondaj este prins și Dacian Cioloș, marea speranță a PNL pentru alegerile parlamentare. Fără o măsurare în prealabil, liderii PNL i-au făcut oferta lui Cioloș, însă acesta îi fierbe la foc mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.