Dunca: Schimbările la municipiu, făcute pentru că PSD vrea un alt fel de politică

Dunca: Schimbările la municipiu, făcute pentru că PSD vrea un alt fel de politică

Preşedintele interimar al PSD Braşov, Marius Dunca, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că PSD se află într-un proces de reorganizare şi pregătirea alegerilor din toamnă.

„Ce am făcut până acum, faptul că am schimbat preşedinţi din teritoriu şi am pus preşedinţi interimari (cum e şi cazul municipiului Braşov – n.a.), pentru revitalizarea organizaţiilor şi încercarea de a atrage oameni profesionişti în politică. Pentru a avea rezultate mult mai bune, am făcut acest pas şi la organizaţia municipală, am venit cu dl. dr. Florin Orţan, o somitate din punctul nostru de vedere, un om cu experienţă, un om care a realizat ceva pentru cetăţenii acestui judeţ, un medic care a rămas în ţara lui să-şi facă meseria, la un nivel ridicat de profesionism”, a precizat Dunca.

Dunca spune că PSD are nevoie de oameni profesionişti care să vină în politică şi să schimbe acea imagine total greşită pe care o are clasa politică. În plus, Dunca susţine că schimbările la municipiu au fost făcute pentru că „avem nevoie de o noua abordare, o noua viziunea. Vreau să-i mulţumesc dlui. Liviu Lupu pentru efortul depus, pentru scorul obţinut, dar trebuie să venim cu plusvaloare în faţa cetăţenilor, cu alt mod de a face politică”.

La rândul său, senatorul Viorel Chiriac a precizat că sunt 18 organizaţii care au termen până la sfârşitul lunii septembrie să desfăşoare adunări generale de alegeri, „astfel încât cei care au fost după alegerile locale desemnaţi preşedinţi interimari vor avea posibilitatea ei sau alţii să candideze pentru şefia organizaţiilor locale”.

Chiriac, care este şi preşedinte executiv al PSD Braşov, susţine că pe lista cu candidaţi se va ţine cont şi cine sunt liderii care pot aduce voturi şi că nu vor figura „lanterne”…

  1. Acest Nița 2 fara ML dar cu X5 face ce vrea el la fel ca si fostul mustăcios al partidului. In condițiile in care pune un medic spagar si borfaș nu stiu cum se schimba imaginea aceasta a partidului, partid care oricum este condamnat la moarte, tinut intr-o reanimare continua…

    Reply
  2. Acest cocalar cu X5 cand ajunge langa ceilalti colegi ai lui si anume la Bălăceanca?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.