Corona Braşov va avea pentru al treilea an consecutiv echipă de seniori la polo pe apă

polo pe apa brasovClubul Corona Braşov a semnat, pentru al treilea an consecutiv, contractul de colaborare cu clubul Sportul Studenţesc pentru echipa de polo masculin. În sezonul trecut, echipa antrenată de Aurelian Georgescu a câştigat pentru al doilea an consecutiv, medalia de bronz a Superligii naţionale de polo.

„Sunt extrem de fericită că pentru al treilea an consecutiv, vom avea posibilitatea de a urmări polo de calitate la Braşov, reuşind să asigurăm continuitate acestui sport de echipă în cadrul clubului Corona până la momentul în care vom atinge performanţa de a forma o echipă de seniori, care să aibă în componenţă în mare măsură sportivi braşoveni, proveniţi din pepiniera proprie. În acest moment, avem doar doi poloişti braşoveni, care vor evolua în echipa mare chiar dacă sunt juniori, dar am mare încredere că proiectul început în urmă cu doi ani îşi va atinge obiectivele. Este important acest parteneriat cu Sportul Studenţesc pentru promovarea acestui sport în Braşov şi nu numai, iar pentru această reuşită vreau să mulţumesc tuturor celor implicaţi care au făcut posibil acest lucru”, a spus Roxana Cojocea, preşedintele secţiei de polo de la Corona. Poloiştii din echipa de seniori vor fi legitimaţi la Corona.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat, la rândul lui, că este o oportunitate de care clubului braşovean trebuia să profite pentru a promova acest sport în Braşov dar şi pentru a le asigura micuţilor poloişti de la club nişte modele de urmat.

„Faptul că şi în acest an am semnat un protocol de colaborare cu Sportul Studenţesc este benefic ambelor părţi. Pentru noi era important să avem o echipă de seniori care să îi motiveze pe cei mici să continue în acest sport, deloc uşor şi care să le asigure la un moment, continuitate în acest sport, la Corona, la un nivel înalt de performanţă”, a declarat Liviu Dragomir.

În altă ordine de idei, poloiştii juniori ai clubului Corona s-au întors de la un turneu internaţional de pregătire care s-a desfăşurat la Szentes (Ungaria), la care au participat 15 echipe.

A fost un turneu bun pentru noi, în care am câştigat un meci, am făcut un egal în altul şi am ăînregistrat două înfrângeri. Trebuie însă să precizez că turneul a fost unul open, astfel că am avut în faţă şi echipe de seniori, în compania cărora am pierdut”, a declarat Geoorge Mihalache, antrenorul echipelor de juniori de la Corona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.