Aristotel Căncescu, co-preşedinte la ALDE Braşov, alături de Ion Diniţă

Aristotel Căncescu, co-preşedinte la ALDE Braşov, alături de Ion Diniţă

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al vechiului PNL Braşov, Aristotel Căncescu, a fost numit preşedinte al ALDE Braşov, în virtutea realaţiei de prietenie pe care o are cu liderul formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, acesta din urmă fiind cel care şi coordonează activitatea filialei din Braşov.

Numirea nu a fost dată publicității oficial, deși ar fi intrat în vigoare de circa zece zile. Astfel, Căncescu este co-președinte alături de Ion Diniță (ambii cercetați de DNA în același dosar).

În acest context, Căncescu deja lucrează la o echipă cu care să se prezinte în faţa alegătorilor, la viitoarele alegeri parlamentare. Printre cei care sunt tot mai apropiaţi de noul lider al ALDE Braşov, mulţi sunt din actualul PNL, cum ar fi senatorul Nicolae Vlad Popa sau deputații Gheorghe Ialomițianu sau Daniel Zamfir.

Tot în acceași echipă se pare că figurează și fostul senator și cel mai slab candidat la Primăria Brașov, Florian Staicu, dar și actualul senator PMP Sebastian Grapă, ambii având statutul de invitați permanenți la emisiunile postului de televiziune patronat de Căncescu.

Curtată este și deputata Maria Grecea, în contextul în care la PNL lupta pentru un mandat de deputat pentru doamne este dorit și de Ferghete Melania Țop.

Punct de vedere deputat Maria Grecea:

Ca urmare a informațiilor apărute în cursul zilei de azi, 11 august 2016, în mass-media, conform cărora aș avea în vedere să demisionez din Partidul Național Liberal (PNL) și să mă înscriu în Alianța Liberalilor și Democraților din România (ALDE), fac următoarele precizări:

 1. Sunt membru al Partidului Național Liberal din anul 2013, iar în toată această perioadă am participat activ în exercitarea mandatului de deputat, am susținut politicile adoptate de PNL și m-am raliat mesajelor partidului. Totodată, am participat la campaniile electorale, unde am susținut candidații Partidului Național Liberal, cu atașament față de politica și doctrina liberală autentică.
 2. Voi rămâne membru al Partidului Național Liberal și nu voi da curs niciunei invitații venite din partea altei formațiuni politice.
 3. Nu am purtat discuții cu reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților și nu s-a pus în nici un moment problema de a mă înscrie în partidul respectiv, iar dacă reprezentanții ALDE intenționează să îmi facă o propunere de acest gen în viitor, o voi refuza categoric.
Alte articole:   Peste 1.500 de persoane din Brașov sunt în carantină, autoizolate sau monitorizate la domiciliu
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Gunoiul portocaliu migrator, de ce nu putrezește încă-n pușcărie!?

  Reply
 2. Ionescu Ciprian 11 august 2016, 4:17 PM

  Stirea asta e demna de Times New Roman. Poate o preiau si ei ca e f amuzanta…

  Reply
 3. Nicolae Vlad Popa 11 august 2016, 4:48 PM

  Incep sa cred ca aceasta agentie este o filiala a SkyNews adica Skynews Brasov. Cata rea credinta si lipsa de elementara de deontologie profesionala poate avea domnul Dan care a stat la un metru de mine la conferinta de presa a PNL de astazi si nu m-a intrebat nimic in legatura cu insinuarea calomnioasa.
  Domnul Dan a fost de fata in luna iulie, cand am anuntat oficial ca voi candida in calitate de senator PNL,pentru PNL la Senat.
  Pentru ca am sanse in alegeri conform sondajelor,PSD-ul decis sa finanteze o campanie de calomnii care sa pateze direct sau indirect pe senatorul Nicolae Vlad Popa. Astept o reactie urgenta de prezentare publica de scuze!!!
  Senator Nicolae Vlad Popa

  Reply
 4. Racinschi Robert 11 august 2016, 10:02 PM

  Nu cred că s-au uitat denigrările din 2012 făcute la adresa deputatului Gheorghe Ialomițianu așa că nu văd de ce ar face echipă acum !

  Reply
 5. Racinschi Robert 11 august 2016, 10:04 PM

  Rtqeertyuioplkjhvcxz

  Reply
 6. Ialomitianu Gheorghe 11 august 2016, 10:04 PM

  Cred ca trecerea mea la un alt partid este dorința unor colegi, care si-au exprimat intenția de a candida la alegerile parlamentare din partea PNL sau o gluma a autorului articolului.
  Din respect fata de brașoveni și colegii de partid, preocuparea mea actuala este de a finaliza programul de guvernare al PNL, în calitate de președinte al comisiei finante-buget a partidului.
  Ialomitianu Gheorghe deputat PNL

  Reply
  • Victor Cristescu 11 august 2016, 10:51 PM

   Bai Gigi, tu esti om de dreapta, cum sa treci la PSD-ALDE ?? Tocmai de aceea ti-ar sta mai bine sa o tragi pe dreapta pentru urmatorii 4 (sau chiar 8) ani… Nu te faci si tu bunic si iti vezi de treaba ?

   Reply
 7. Racinschi Robert 11 august 2016, 10:30 PM

  Este bine că domnul Ialomițianu a clarificat situația. Având în vedere buna activitate desfășurată ca deputat , nu cred că va „migra” la alt partid .
  Aq se Nu este genul

  Reply
 8. D-le Sebastian Dan, de ce intarziati cu scuzele de rigoare?

  Reply
 9. deontologu-real 14 august 2016, 11:56 AM

  nu trebuie sa isi ceara nimeni scuze.e o capcana pentru fraierii care nu pricep. toti astia, mentionati ca ar fugii la ALDE, simt ca scripcaru va face listele pentru parlamentare, cu sange proaspat. asa ca dau declaratie de fidelitate, fara ghilimele.de unde pdv la grecea? in 11 august in mass-media nu a aparut nimic..de ce a iesit concret si concis…pentru ca simt ca vor fi „rasi„ de pe liste de george.

  Reply
 10. deontologul sincer 16 august 2016, 12:53 PM

  Se impune pentru parlament sange proaspat dar nu cu Oprica care are dosar penal si Ferghete care tine contabilitatea firmelor apropiate lui Scripcaru si care au 4 mandate de consilieri locali fara sa aiba vreun merit. Oricine poate vedea ca aceste date au aparut in presa locala si centrala.

  Reply
 11. Victor Cristescu 16 august 2016, 2:47 PM

  S-a trezit si madama Caju sa vrea un mandat, poate ar trebui sa isi aduca aminte de dosarul lui Cancescu si de licitatiile de la spital… Daca nu, are cine sa aminteasca aceste aspecte, si muuuulte altele !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.