FOTO VIDEO Fasole bătută de record mondial

fasole batuta record mondial2Cea mai mare porție de fasole bătută cu ceapă prăjită din lume a fost preparată la cupa Vegetarian Grand Prix, competiție găzduită de centrul de evenimente Lux Divina din Brașov în weekend-ul trecut.

Recordul a fost omologat de către International Culinary Records, Culinary World Records Department și diploma a fost acordată organizatorilor competiției Vegetarian Grand Prix: Centrul Lux Divina, Culinary Association Euro East Alternative și Euro Toqes România.

Peste 2000 de porții din fasolea bătută preparată în mod tradițional au fost servite din gigantica tavă, iar preparatul a impresionat nu numai prin cantitate, ci și prin gustul său excelent.

Acesta a fost doar unul dintre momentele inedite ale competiției Vegetarian Grand Prix, organizată de Asociația Culturală Euro Est Alternativ (ACEEA), organizație profesională membră în World Association of Chefs Societies, Euro Toques România și Centrul de evenimente Lux Divina.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Ajunsă la a doua ediție, competiția s-a consolidat și a devenit un eveniment de marcă în lumea rarefiată a bucătăriei ridicată la rang de artă. Un număr dublu de bucătari profesioniști față de ediția anterioară (80 față de 40 anul trecut) s-au întrecut să prepare cele mai surprinzătoare și gustoase preparate vegetariene și raw vegane.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.