TVR vrea să readucă „Cerbul de Aur” la Braşov

cerbul de aurPrimarul George Scripcaru a primit astăzi vizita unei delegaţii a TVR, condusă de Irina Radu, directorul general al televiziunii. TVR a dorit să discute cu conducerea municipiului posibilitatea ca festivalul „Cerbul de Aur” să fie reluat, începând cu anul 2017, precum şi să se asigure de disponibilitatea şi interesul municipalităţii faţă de acest eveniment.

„A avut loc o primă discuţie cu cei de la TVR, prin care conducerea postului ne-a adus la cunoştinţă dorinţa de a relua în 2017 acest eveniment muzical care, deocamdată, este la faza de intenţie, urmând ca organizarea evenimentului să fie aprobată şi de către Consiliul de Administraţie al TVR. Totodată, reprezentantul TVR ne-a spus că vor iniţia discuţii şi cu celelalte televiziuni naţionale din Europa pentru a sprijini organizarea competiţiei muzicale, în cadrul festivalului Cerbul de Aur. I-am asigurat de faptul că, atât municipalitatea, cât şi braşovenii, sunt interesaţi de reluarea Cerbului de Aur, acesta fiind unul din evenimentele menţionate şi în studiul de consum ca fiind printre cele mai importante ale Braşovului. Ne-am arătat deschişi în a sprijini reluarea Cerbului de Aur şi i-am informat cu privire la posibilitatea de a obţine co-finanţare, prin ghidul de finanţare al proiectelor culturale pe anul 2017. A fost discutată şi posibilitatea ca, pe lângă Piaţa Sfatului, unde vor exista evenimente, să fie identificată şi o altă locaţie, care să permită şi un număr mai mare de spectatori, dar şi un eveniment de o mai mare anvergură”, a declarat primarul George Scripcaru.

Festivalul „Cerbul de Aur” este un eveniment cu tradiţie al Braşovului. Pentru prima dată, acesta s-a desfăşurat în anul 1968 şi a lansat, de-a lungul celor 17 ediţii ale sale, artişti care s-au bucurat de succes atât în ţară, cât şi în străinătate. Fiind atât un spectacol, cât şi un concurs, acest festival internaţional urmăreşte promovarea artiştilor muzicali din România şi Europa. Toate ediţiile au fost organizate de Televiziunea Română (TVR), cu co-finanţare din partea Primăriei Municipiului Braşov.
De-a lungul anilor, festivalul a fost reluat şi întrerupt de mai multe ori. Ultimul „Cerb de Aur” a avut loc în anul 2009.

Loading...
  1. S-a intilnit primarul penal Scripcaru cu producatorul general penal al TVR, Cristian Zgabercea. Irina Radu era in rochie de vară. Atâta tot.

    Reply
  2. Trebuia sa fie in rochie de iarna? vito !!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap