Sens giratoriu și complex comercial pe Avram Iancu. Probabil Kaufland…

avram iancu 62Carpatex a obținut în 21 iulie 2016 de la Primăria Brașov autorizație pentru construirea unui complex comercial pe strada Avram Iancu nr. 62, penmtru care a obținut, anterior cu o lună, avizul de demolare a clădirilor de la adresa respectivă.
Conform autorizației de consturcție, aici se va ridica un complex care va comercializa produse aliemntare și nealimentare (se pare că este vorba despre un hypermaket Kaufland), accese auto și pietonale și racordurile la drumurile publice. În urmă cu cinci ani, se zvonea că va fi construit un magazin Kaufland tot pe Avram Iancu, dar în locul Autogării II. În prezxent, se vorbește de o investiție de 8 milioane de euro, iar în Planul Urbanistic de Detaliu municipalitatea solicită ca viitoarea cosntrucție să nu fie tip hală, ci să se încadreze în peisajul arhitectural al zonei.
Foto: Nikon

Foto: Nikon

Valabilitatea autorizației de construcție este de 12 luni, iar durata de execuție de 24 de luni.
De asemenea, în zona respectivă, Primăria Brașov și Carpatex vor să construiască un sens giratoriu, pentru care a fost eliberată o autrorizație de construcție în 17 iunie 2016. În acest caz, valabilitatea autorizației și a duratei de execuție este de 12 luni.
Loading...
 1. Sa nu se intimple ca in cazul cartierului Tractorul-unde s-a impotmolit circulatia de cind s-a deschis
  Coresi

  Reply
 2. Ar fi frumos sa fie Kaufland. Eu sunt client fidel Kaufland si le-am propus de cateva ori locuri unde ar putea sa deschida alt magazin. De ex prima data le-am propus la fosta fabrica de ciocolata Milka. Dar a facut LIDL acolo. Sau hotel… Nu stiu sigur ce ca nu am mai trecut demult pe acolo. Kaufland 2… ar fi ceva.

  Reply
 3. Ce bine ,le mai strica monopolul celor din zona.Zona fiind cam saraca in supermarket-uri.

  Reply
 4. Propunerea mea este sa demolam toata zóna istorica a Brasovului si sa construim un megaMall,ca acest oras duce lipsa de magazine!Exista doar un singur magazin la 5 m2!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.