La Coresi zâmbim și creăm cele mai revigorante povești de vacanță!

Coresi_bucuria_vacantei 1În perioada 21 iulie – 27 august te așteptăm să descoperi bucuriile verii la Coresi Shopping Resort! Fiecare experiență trăită alături de tine este o amintire pe care o păstrăm cu drag! Vara aceasta te invităm să scrii în culori jurnalul tău de vacanță, chiar în inima orașului!

Ne dorim să te surprindem în cel mai plăcut mod, iar cu fiecare ocazie cu care ne vei trece pragul să experimentezi senzațiile vacanței de vis! Luna aceasta este dedicată atențiilor neașteptate, prietenoase și revigorante!

Astfel, copii și părinți, tineri și seniori, cu toții vă veți putea bucura împreună de spectacole interactive, ateliere de creație pline de dibăcie, dar și multe alte surprize. Mai mult, ziua de luni este declarată Ziua Limonadei, zi special dedicată întâmpinării cu o limonadă din partea Happy Team-ului Coresi. În fiecare zi de joi Bucuria este mai mare împreună – cumpără de minimum 50 lei din magazinele din Coresi sau de minimum 70 de lei din hypermarket-ul Auchan si ai şansa să câştigi pe loc un premiu surpriză din partea partenerilor nostri.

Coresi_campanie_de_varaDaca esti clientul nostru si iubitor de tehnologie pe deasupra, e perfect – am dezvoltat pentru tine aplicația Jurnalul de vacanță, unde iti creezi pașaportul de vacanță, pe care îl poti folosi ca să te distrezi împreună cu prietenii tai și să câștigi premiile săptămânale sau excursia pentru două persoane în Delta Dunării oferită cadou.

La Coresi Shopping Resort ne dorim să creăm cadrul ideal pentru ca tu să te simți ca într-o veritabilă oază de relaxare, într-un spațiu urban. În acest context, fie că optezi pentru o sesiune de shopping sau îți doreși să te bucuri de compania prietenilor savurând o limonadă, vei avea parte de o vară plină de bucurie, relaxare și surprize!

Leave a Reply

Your email address will not be published.