Căncescu: Adi Veştea, cea mai bună alternativă pentru PNL, dar nu este obiectiv

cancescuFostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, a declarat zilele trecute că s-a implicat direct în numirea lui Adrian Veştea în fruntea actualului Consiliului Judeţean, dar şi la şefia filialei PNL Braşov.

„Adi Veştea a avut sprijinul meu pentru că era cea mai bună alternativă. Încă mai are el de muncit la diplomaţie, la implicare, obiectivitate, pentru că modul cum s-au făcut listele nu mi s-a părut deloc corect. Nu a luptat destul pentru fostul PNL, care a avut zece consilieri judeţeni, acum are şapte, iar la Consiliul Local Braşov a avut şase și acum are trei, ceea ce nu e corect”, a delcarat Căncescu la emisiunea MIX Actual, moderată de Onelia Pescaru.

Căncescu susține că reprezentarea fostului PDL și a vechiului PNL pe liste trebuia sa fie egală, având în vedere că erau două organizaţii „sensibil egale”, având în vedere că PNL în judeţ era mult mai puternic, „scorul care s-a scos s-a scos datorită PNL-ului, PDL-ul a pierdut Săcele, Rupea. În schimb, în municipiu, trebuie să recunosc că PD-ul era mai tare”.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a explicat că şefia PNL trebuie să aparţină vechilor liberali, iar o alternativă la Adrian Veştea ar fi fost Claudiu Coman (care a deţinut interimar funcţia de preşedinte al CJ, pe perioada suspendării din fucnţie a lui Căncescu), dar acesta nu era ce trebuie: „Pe mine m-a dezamăgit. Uitaţi-vă ce varză e la Consiliul Judeţean. El este bun pentru consilier judeţean, dar nicidecum pentru funcţii executive. A fost greşeala mea că l-am propus, dar au fost şi vremurile care au fost. I-a dezamăgit şi pe braşoveni şi pe membrii de partid. El s-a ocupat doar de chestiunile lui personale. Părerea mea este că, atunci când ai o asemenea funcţie, o termini cu interesele personale, cu deplasările în străinătate. El cheltuia de unul singur jumătate din bugetul de deplasări în străinătate”.

 

Loading...
  1. Ii place mai mult de Grapa si de penali de pe langa el

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.