Oprică: Vom solicita ca tariful pe Linia 20 a RAT să fie același cu cel practicat în tot municipiul

adrian opricaPreședintele organizației municipale a PNL Brașov, consilierul local Adrian Oprică, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că va solicita, la ședința Consiliului Local de săptămâna viitoare să se reducă tariful pe Linia RAT nr. 20, Brașov – Poiana Brașov.

„După cum știți, datorită noului mod de taxare la Regia Autonomă de Transport, o călătorie de 50 de minute în municipiul Braşov costă 2 lei. În acest context, unde practic un drum Braşov – Poiana Braşov este de 20 de minute, este acoperit de o călătorie. Nu mai există justitificare pentru un tarif diferenţiat – 5 lei este o căltătorie Braşov – Poiană – în momentul de faţă, pentru că transportul se face cu acelaşi tip de autobuz, cu aceleași costuri”, a precizat Oprică.

De această reducere de tarif vor beneficia circa 300 de braşoveni care locuiesc în Poiana Braşov, dar şi cei care fac naveta la serviciu în stațiune. Oprică a precizat că vor fi amendate și hotărârile de Consiliu Local referitoare la gratuităţi şi pentru această linie, pentru pensionari şi pentru elevi, care şi ei să beneficieze când merg la şcoală. Consilierul lcoal liberal spune că această intenţie de modificare a tarifului este cunoscut de conducerea RAT şi va cădea în sarcina viitorului Consiliu de Administraţie de la RAT, care îşi intră în atribuţii din toamnă.

  1. si gaura in bugetul ratului cine o suporta? oprica?

    Reply
  2. Smecheria este ca, desi poti beneficia de 50 de minute, in cele mai multe ocazii nu te plimbi de nebun. Daca se aglomereaza anumite linii, urci in urmatorul autobuz. Dar acest lucru nu poate fi facut pe drumul de Poiana, si ar deveni foarte aglomerat. In loc sa faci o promenada in parcul din centru, mergi in Poiana ca e aer mai curat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov