Liberalii nu sunt de acord cu Sala Polivalentă în Centrul Civic, ci în locul fostului Municipal

foto: Arhivă

foto: Arhivă

Consilierii locali PNL Braşov spun că amplasarea unei viitoare săli polivalente în municipiul Braşov nu este oportună în zona Centrului Civic.

„Noi, în campania electorală, am spus că cea mai bună locaţie, din punct de vedere al parcărilor şi accesului, este în Bartolomeu, în locul fostului Stadion Municipal. Aceasta este o locaţie care permite desfăşurarea în bune condţii a evenimentelor sportive şi culturale. În acest sens, Primăria Braşov a început să amenajeze această zonă, care este improprie desfăşurării vreunui fel de eveniment, pentru că este o zonă mlăştinoasă. Mai mult, aici vrem să fie o locaţie cu o capacitate de 10.000 – 15.000 de participanţi. Aici se pot desfăşura târguri şi va fi şi noua locaţie unde va fi mutat circul, pe o platformă specială”, a precizat consilierul local PNL Adrian Oprică.

 1. Stați liniștiți brașoveni,inca nu-i nimic amenajat pe locul fostului stadion municipal,doar mlaștină si broaștele din ea ne oferă un peisaj "de vis" .

  Reply
 2. Se oftica balbaitul ca eu sunt viceprimar iar el … a ramas un lache.

  Reply
 3. e o mizerie acolo, pe strada Titan+Stadionul Municipal!
  o stina de capre si cu ciinii(vreo 5) aferenti) din dotare.
  vreo cinci-sase bordeie in care s-au pripasit o lioata de dezmosteniti ai sortii , cu copiii lor, catel, purcel si, evident, mizerie, zgomot, scandal, manele, etc
  drumuri desfundate, fara trotare, fara iluminat, etc. Nu de chiar de mult, doar de vreo 30 de ani!

  Reply
 4. Ar trebui sa faceți un stadion de 5* nu săli polivalente…De aia nu merge lumea la meciuri și suntem vai de capul nostru la footbal…Avem 1 stadion mare și 100 de ani vechime….

  Reply
 5. Nu cred ca are habar acest domn Oprica ce inseamna sau unde trebuie amplasat un asemenea Centru Cultural.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.