blog-logo

Grapă, părăsit de 500 de membri UNPR din municipiu, care au aderat la PNL

ovidiu micuUNPR se destramă la Brașov. În pofida fuziunii cu PMP, 500 de membri ai UNPR se vor înscrie în PNL. Cel puțin așa susține Ovidiu Micu, economist, fost vicepreședinte al organziției municipale Brașov a UNPR, care nu l-a urmat pe președintele filialei, senatorul Sebastian Grapă.

„Am consultat membrii mei de partid și ne-am hotărât să facem o alianță înte UNPR și PNL. Am vorbit cu Adrian Oprică, am stabilit anumite proiecte în care ne regăsim și sper să facem în continuare o treabă bună în folosul cetățeanului”, a precizat Micu.

Președintele organizației municipale a PNL Brașov, Adrian Oprică, spune că este vorba despre circa 500 de membri, care vor completa adeziuni, din care 100 sunt militanți, care au activat la secțiile de votare și la organizațiile de cartiere.

Alte articole:   Icoana – fereastră spre satul bunicilor și spre eternitate, interviu cu creatorul popular Cornel Sculean

„Noii membri vor avea același statut, li se va recunoaște vechimea în UNPR, în discuțiile purtate a contat proiectul nostru, cel de acum 12 ani, consilierul de cartier, în care membrii PNL s-au implicat. Suntem deschişi altor partide care vor să vină spre liberali, demonstrând că PNL este singurul care face politică către brașovean, către cetățean, care încearcă să rezolve problemele locutorilor cu care se confruntă zi de zi”, a declarat Oprică.

În replică la afirmațiile lui Micu, vicepreședinetele organizației județene a UNPR Brașov, Mihai Bârsan, ne-a declraat:  „Constatăm cu surprindere că au fost 500 de membri ai dlui. Micu în organizația municipală a UNPR Brașov, și în același timp îi felicit pe colegii din PNL care și-au «întărit» echipa. În altă ordine de idei, îi anunț că sunt posesorii a 500 de adeziuni completate cu tot felul de date personale, probabil aceleași care au fost rulate  și pe la PNG, PP-DD și alte formațiuni politice, de către aghitantul dlui Micu. Sunt convins că, dacă dl. Micu ar fi avut 500 de membri activi la ora actuală ar fi fost consilier local, dar se pare că are mai puțini membri chiar decât numărul băncilor pe care le vopsește în parcuri”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate