Studenții din proiectul DISCOVER, la Brașov

studenti aiesec prefectura consiliul judetean brasovPrefectul Brașovului Ciprian Băncilă şi vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Izabella Ambrus, au primit miercuri, 20 iulie, delegația AIESEC a studenților din cadrul Universității “Transilvania” Brașov, dar și câţiva reprezentanţi ai studenţilor din Mexic, Hong Kong, Egypt, China, Turcia, SUA, parteneri în cadrul Proiectului DISCOVER.

Acesta este un program implementat de Asociația AIESEC, care se bazează pe metode non-formale de educare a elevilor, cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani, prin sesiuni în limba engleză oferite de tineri din aceste țări. Aceste sesiuni au rolul de a dezvolta mai multe abilități printre care comunicarea, creativitatea, lucrul în echipă, responsabilitatea, conștientizarea propriilor calități, ca ulterior elevii să se poată integra mai ușor în societate.

Prefectul Brașovului, Ciprian Băncilă, a asigurat conducerea Asociaţiei că va oferi sprijin instituţional pentru realizarea proiectelor ce aparţin acestei organizaţii studențești. În cadrul întâlnirii, vicepresedintele CJ Izabella Ambrus a evidențiat faptul că astfel de inițiative studenţeşti sunt binevenite şi vor fi susţinute şi la nivelul Consiliului Judeţean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.