Alarmă falsă: valiza suspectă verificată de SRI era plină cu nimicuri

sri brigada antiteroUPDATE 12.30 Din fericire, alarma s-a dovedit falsă.

În valiza suspectă erau o veioză, un telefon fără valoare deosebită şi mai multe hârtii şi diverse nimicuri. Persoană care a uitat pe trotuar valiza, în zona Centrului Militar Județean Brașov, încă nu a fost identificată.

11.10 Circulația rutieră este complet blocată pe strada Lungă, dinspre Bartolomeu.

Mai multe echipaje de Poliție au fost văzute în zonă. Purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, cms. șef Liviu Naghi, ne-a confirmat că se intervine în zonă, însă Poliția are doar rolul de a restricționa traficul.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Din informațiile newsbv.ro, în zonă acţionează Divizia Antiterorism a Serviciului Român de Informaţii, care trebuie să verifice un colet suspect găsit în zonă.

Revenim cu informații, pe măsură ce instituțiile abilitate le vor da publicității.

Loading...
  1. A fost acolo un pokemon rar.

    Reply
  2. Nu era si una verde? Pe la 7 dimineata un mosulet cara 2 valize grele (pentru el) pe strada George Cosbuc spre Poarta Schei. Poate ca scapase de lucrurile de prin casa si le lasase la colt de strada. Apoi carausii de fier vechi (am intalnit ieri unul gras pe Castelului pe la 9) o fi luat valiza si o fi lasat-o in fata la armata, sa faca valuri.

    Sau e o actiune programata, ca sa stam linistiti ca ei vegheaza si au aparatura.

    Chiar asa, in Cercul Militar nu s-ar putea muta spitalul judetean pana renoveaza? Ca la Agrementul de sub Tampa nu se putea.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via