Liniile RAT 9 şi 29, modificate de 1 iulie

autobuzRegia Autonomă de Transport (R.A.T.) Braşov va modifica mâine, 1 iulie 2016, timp de aproximativ două ore, în intervalul orar 21.30 – 23.30, traseul de deplasare a autobuzelor de pe liniile de transport public de călători cu indicativele 9 şi 29.

Modificările sunt determinate de lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere ce se desfăşoară în zona pasajului Independenţei.
În aceste condiţii, autobuzele de pe linia 9, începând cu plecarea de la ora 21.35 din capătul de linie “Municipal” şi până la terminarea programului, vor circula pe traseul: Municipal – Fartec – Aurel Vlaicu – Făget – Rulmentul şi retur, pe traseul: Rulmentul – Făget – Aurel Vlaicu – Stad. Tineretului – Municipal.

Autobuzele de pe linia 29, începând cu plecarea de la ora 21.25 din capătul de linie “Cămine IAR” şi până la terminarea programului, vor circula pe traseul: Cămine IAR – Lânii – pasaj CF str. Lungă – Stad. Tineretului – Fartec – Făget – Gara CFR Braşov şi retur pe traseul: Gara CFR Braşov – Aurel Vlaicu – Pasaj CF str. De Mijloc – str. Buzesti – str. Lânii – Cămine IAR.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.