Unde sunt internate cele 26 de victime ale accidentului de la Perşani

accident autocar2Victimele care au suferit răni mai grave au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar restul la Spitalul de Pediatrie, la Spitalul Militar şi la Spitalul Sfântu Constantin (unitate privată). Una dintre victime este în stare critică.

Rudele persoanelor rănite în accidentul de la Perşani pot suna la spitale pentru a afla informaţii despre starea celor dragi: Spitalul Clinic de Copii – 0268.415130, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă – 0268.320022, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” – 0268.416393, dar şi Spitalul Sf. Constantin – 0268.300300.

De asemenea, toate bagajele aflate în microbus vor fid use la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov de pe Strada Mihai Viteazul 11, telefon: 0268.428888.

Toate cele 26 de victime ale accidetului de la Perşani au ajuns la spital şi au fost examinate de medici. Cinci persoane, un adult şi patru copii au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Copii sunt în stare stabilă, în schimb adultul a suferit fracturi şi traumatisme foarte grave Este în stare critică şi a ajuns direct pe masa de operaţie.

Cinci copii au ajuns şi la Spitalul Militar, iar alţi patru la Spitalul Sfântu Constantin (unitate privată). Cei mai mulţi dintre copii, 12 la număr, au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Braşov. Doar unul dintre ei este în stare gravă. Minorii au vârste cuprinse între 12 şi 17 ani.

Patru persoane au decedat. Patru persoane au decedat. Este vorba despre profesorul Călălin Pop (42 ani) de la Palatul Copiilor din Iaşi. A doua victimă este un coregraf, Cosmin M. de 18 ani. Cei doi şoferi ai firmei Maxibus Trans SRL, Ilie Cojocaru şi Andrei Popa au decedat şi ei în accident. Aveau 58 şi 42 de ani.

Parchetul Curţii de Apel Braşov a preluat spre cercetare dosarul penal deschis în cazul accidentului. Se fac cercetări in rem sub  aspectul săvârşitii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.