VIDEO PNL vrea facilități fiscale pentru companiile care asigură burse profesionale

gheorghe ialomitianu2Depututul PNL Gheorghe Ialomițianu a anunțat că liberalii pregătesc o inițiativă legislativă, în urma discuțiilor cu reprezentanții mediului de afaceri, referitoarea la crearea unor facilități fiscale pentru agenții economici care finanțează cheltuielile cu școlarizarea elevilor prin școlile profesionale.

Practic, de aceste facilități vor beneficia companiile care asigură burse și pregătire profesională pentru elevii din școlile profesionale, cum este cazul Școlii Profesionale Kronstadt, sau pentru studenți.

Ialomițianu spune că nu doar la burse, ci și în cazul dării în folosință a unor utilaje pentru școlile profesionale, și ar trebui să fie scutiți de TVA și în acest caz.

Reprezentanții Ministerului de Finanțe spun că sunt de acord cu propunerile liberalilor, dar s-ar putea să se meargă pe altă variantă, pentru că în vară se va modifica Codul Fiscal, iar parlamentarii PNL trebuie să trimită toate aceste modificări pentru a fi prinse în Codul Fiscal.

Ialomițianu susține că această variantă este mai rapidă și s-ar putea aplica de la începutul anului școlar, pe cealaltă variantă, se poate discuta doar în sesiunea din toamnă și să fie aplicabilă doar de anul viitor.

Loading...
 1. Bai Gigi, las-o jos ca macane ! Iar te lauzi degeaba ? Sa iti cauti loc de munca din ianuarie, ca ajutor de somaj scrie pe tine !

  Reply
  • Şi cine să mai meargă în parlament din PNL? Începe bătălia pentru imagine! Cam pe cont propriu, dar numai îndre PDL-işti, că pentru foştii „adevăraţi PNL-işti” nu o să mai prea fie loc. Poate pe la PSD, PMP,PER…

   Reply
 2. Stai linistit, ca si-a pastrat postul de director de la Finante. Are postul blocat, il asteapta pana i se termina mandatul. Parca fara el nu ar functiona o institutie. Niste hoti, astia sunt ei. Nu mai ai loc de ei, trebuie sa fie peste tot.

  Reply
 3. Nu mai bine puneati pe ordinea de zi apa calda din cartierul Astra?Voi ati infiintat Tetkron si apoi nu ati platit utilitatile.De ce ati desfiintat Tetkronul?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via