Maurer construiește încă 700 de apartamente noi în Avantgarden3

blocuri avantgarden3-2Început în 2008, Avantgarden3 – proiectul emblemă al Maurer Imobiliare – a devenit cel mai mare cartier nou construit după Revoluție. Peste 3.000 de apartamente au fost deja vândute, iar datorită cererii mari de pe piață, constructorul german a decis continuarea proiectului. Astfel, faza a III-a a dezvoltării urbane aduce încă 700 de noi unități locative în zona de nord a Brașovului.

„Avantgarden3 a devenit un oraș în miniatură. Avem grădiniță, parcuri, sală de conferințe, cort de evenimente și încercăm, pe cât putem, să aducem un stil de viață occidental clienților care au ales să facă parte din comunitatea noastră. Este un loc plin de viață și, ca cea mai bună garanție, eu și familia mea am ales să locuim în mijlocul acestui cartier, printre oamenii care ne-au oferit încrederea lor”, declară Simon Maurer, CEO al Maurer Imobiliare.

Apartamentele scoase la vânzare în faza a III-a a proiectului se evidențiază prin structuri generoase, oferind clienților locuințele spațioase și aerisite pe care le căutau. Un alt element de noutate este numărul de etaje ales de constructor – astfel blocurile, a căror construcție va începe în acest an, vor avea un număr de cinci etaje.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Avantgarden3 este doar unul din cele trei proiecte care poartă marca Maurer Imobiliare. Constructorul german mai dezvoltă și în zona Tractorul din Brașov ansamblul Maurer Residence, iar în Sibiu, proiectul poartă tot denumirea Avantgarden3.

  1. Si mai aveti, cei de la Avangarden, o calitate de CACAT!!

    Reply
    • Primăria nu e in stare să repare pasajul de la farmec!? Dacă rămânea PDL& Băsescu & Elena de făcea o telegondolă, de la avangarde până în centru! Dar așa după ce este gata aeroportul!?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.