Consiliul Judeţean era să rămână fără marca înregistrată Aeroportul Internaţional Ghimbav

adrian gaborVicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Gabor, a anunţat că doi cetăţeni au vrut să înregistreze la OSIM marca Aeroportul Internaţional Ghimbav.

Este vorba despre Adrian Macarie (cel care a fost dat afară de UNPR în plină campanie electorală, după ce a fost propus pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean) şi Popa Ioana Cristian, ambii domiciliaţi în Braşov.

„Am discutat cu colegii din Executiv să facem un referat, am vorbit cu reprezentanţii OSIM, care ne-au anunţat în urmă vu câteva zile pentru că nu li s-a părut că e normal ce se întâmplă, pentru că noi am făcut investiţii acolo, iar înainte de a înregistra marca ne-am gândit să facem şi demesurile pentru realizarea inclusiv a unei sigle. În următoarea perioadă vom organiza un concurs deschis publicului pentru selectarea şi premierea câştigătorului pentru cea mai reuşită şi inspirată siglă, care să fie înregistrată şi aceasta la OSIM”, a precizat Gabor.

Vicepreşedintele Adrian Gabor spune că a fost blocat la OSIM orice demers de înregistrare a mărcii Aeroportului, iar în perioada următoare se vor aloca fondurile necesare pentru rezolvarea acestei probleme.

Loading...
  1. Haoleu, aveam aeroport si n-avem nume ? Dezastru.
    Nu e ok, ce au vrut concetatenii. Dar cu siguranta ii gaseam noi un nume,
    numai sa il fi terminat …. Problema e ca voi (Primaria si CJ) aveti alte "treburi"
    mult mai importante … asa cum a fost si in ultimii 25 de ani.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.