Poloiştii de la Corona au terminat pe locul doi „Maratonul de 24 de ore la înot”

Corona polo maratonEchipa de polo juniori a Clubului Corona Braşov, antrenată de George Mihalache se face remarcată nu doar în întrecerile de polo ci şi în cele de înot.

În acest week-end echipa din care au făcut parte şi micuţii poloiştri ai Coronei a terminat pe locul doi „Maratonul de 24 de ore la înot”, competiţie care s-a desfăşurat la Bazinul Olimpic din Braşov. Prima poziţie a fost ocupată de All Star Hyperion, o echipă formată din mai mulţi înotători de performanţă, iar pe locul trei s-a clasat echipa CSM Braşov.

La finalul competiţiei, antrenorul Coronei, George Mihalache a declarat că a fost un concurs greu, dar că sportivii pe care îi antrenează, mai ales că au demostrat că pot face faţă nu doar într-o competiţie de polo ci şi într-una de înot.

„Chiar sunt foarte bucuros pentru ceea ce au realizat aceşti copii. Au fost minunaţi, s-au mobilizat foarte tare pentru a demonstra că şi poloiştii înoată foarte mult şi iată, pot face asta cu rezultate foarte bune. Nu au fost 24 de ore uşoare, mai ales că au stat şi au dormit la bazin, iar la fiecare patru ore erau treziţi pentru a intra în apă pentru o jumătate de oră, dar cu toate acestea s-au descurcat admirabil şi m-au făcut să fiu mândru de ei”, a spus antrenorul.

George Mihalache a mai subliniat că echipa de polo de la Corona participă la maratonul de înot din 2014, când a terminat concursul pe locul patru, în 2015 pe locul trei, iar anul acesta au venit pe poziţia a doua, câştigând „lupta” din apă cu cei de la CSM Braşov: „De la an la an mergem mai bine în acest maraton şi asta nu poate decât să ne motiveze. Recunosc, în clipa în care ne-am  înscris anul acesta în competiţie, nu mi-am imaginat că vom ajunge chiar atât de sus, dar copii au fost extraordinari şi şi-au dorit enorm să fie în primele trei echipe şi de asta sunt atât de fericit că au reuşit”.

„Maratonul de înot” este o competiţie care are loc anual la Braşov, la începutul lunii mai şi care este înscrisă în calendarul Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi şi este o competiţie sportivă de masă. La aceasta competitţe poate participa orice persoană, neexistând restricţii legate de vârstă sau sex.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate