Încet-încet, vechiul PNL candidează pe listele ALDE la Brașov

Încet-încet, vechiul PNL candidează pe listele ALDE la Brașov
Noul PNL la Brașov este un fel de salam în care interiorul este PDL, iar mațul care este îl înveleşte  are aromă de PNL. Cu un George Scripcaru candidat independent la Primăria Braşov, cam asta e politica de la această oră din cadrul noului PNL.
Reformarea clasei politice este o glumă sinistră pentru PNL şi PSD.  Jocurile de culise ale foştilor şefi de partide duc la gesturi politice extreme. Tot mai mulţi liberali mai vechi decât Căncescu, de exemplu, au preferat liberalismul de la ALDE. Vicele de la Făgăraş, consilierii Motoc şi Paraipan de la Săcele, mulți alți aleși locali din comune au plecat din noul PNL.
A venit rândul femeilor. Cele care trebuiau să dețină un anumit procent pe listă. Revolta vechilor liberale a fost în bloc: co-preşeidnta organizaţiei judeţene a PNL Braşov, Laura Bratosin, Liliana Onu, Ioana Preda, Eva Şchiopu, Daniela Todirişcă – toate membre în Biroul Jdueţan al PNL – şi o treime din fosta organizaţie municipală de femei de la fostul PNL a demisionat şi s-a înscris în ALDE.
„După o muncă de 10 ani, reprezentarea organizatiei de femei a vechiului PNL pe listele pentru locale a fost mult sub nivelul efortului depus. Ne-am trezit pe listă cu nume necunoascute. Persoane care nu au niciun merit si nu au facut niciodata nimic pentru organizaţie, nu au un proiect si nu inteleg nici ele ce cauta pe listă şi care e scopul pentru care au fost trimise”, a declarat pentru newsbv.ro Laura Bratosin.
Fostele liberale susţin că au plecat din cauza nepasarii si indiferentei factorilor decizionali ai fostului PNL si s-au indreptat „către partidul în care se regăsesc astăzi adevăraţii liberali”.
Loading...
  1. Si aici ce spera ca o sa gaseasca? Pomana? ALDE nu va prinde nici 2% la alegeri. Asa ca fetele pnliste – La cratitaaaaaa!!!….Ca de atata munca v-a cazut fatza de tot

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.