Întâlnire la Ministerul Sănătății pentru noul spital al Brașovului

Întâlnire la Ministerul Sănătății pentru noul spital al Brașovului
Horațiu Cenușă (ANSB) și secretarul de stat de la Ministerul Sănătății

Horațiu Cenușă (ANSB) și secretarul de stat de la Ministerul Sănătății

„Ziua Mondială a Sănătății” a însemnat ieri și un pas important (poate) și pentru construirea noului spital al Brașovului.

Astfel, doi dintre membrii Colegiului Director al Asociației Noul Spital al Brașovului (ANSB) s-au întâlnit cu Iulian Chiriac, secretar de stat în Ministerul Sănătății, căruia i-au prezentat necesitatea şi argumentele incontestabile pentru edificarea la Brașov a noului spital regional al Regiunii Centru.

În plus, ASNB a depus și un memoriu prin care a solicitat oficial Ministrului Sănătății să comunice public, în termen legal, criteriile naționale cu privire la înființarea spitalelor regionale (dacă există!), în scopul evaluării transparente a oricărei decizii luate în minister până în prezent sau care se preconizează în viitor în acest sens.

Cu acest prilej, la minister a mai fost depus un memoriu (susținut și de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov) prin care a fost făcută publică dorința colectivului secției chirurgie plastică de a sprijini înființarea unui Centru regional de tratament al arsurilor grave la Brașov, situație în care caracterul regional al acestei structuri ar consolida și proiectul Noului spital regional brașovean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.