Pizza Vitto: Este vineri, este post, dar avem ceva special pentru tine

Pizza Vitto: Este vineri, este post, dar avem ceva special pentru tine

pizza vegetariana vitto

Știm că este post, dar tot atât de adevărat este că se termin o săptămână obositoare de lucru și ai nevoie de câteva clipe de liniște, într-o amofesră linșitită, cu muzică de calitate în surdină.

Și mai știm că îți place pizza. De aceea, îți respectăm dorința de a nu mânca preparate cu carne sau lapte și își oferim un preparat delicios, care nu este cu nimic mai prejos cu celalte feluri de pizza pe care le savurezi la noi, la Pizza Vitto.

Pizza pe care ți-o recomandăm în Postul Paștelui conține legume proaspete: vinete, dovlecei, ardei kapia, ciuperci, porumb și măsline.

Nu uita nici de sosul preparat chiar de meșterii noștri bucătari, din pulpă de roșii. Dacă sunt locuri unde vi se oferă ketchup, noi nu vă jignim: sosul nostru este preparat cu ulei de măsline extravirgin și condimente speciale pentru pizza, aduse din Italia. (P.S. – sosul vă este oferit din partea casei).

Și nu uitați! Duminică pictăm împreună figurine de Paști, la Pizza Vitto

Doar așa avem siguranța că veți petrece clipe minunate alături de cei dragi în restaurantul nostru din inima cetății Brașovului, unde aromele unui preparat desăvârșit sunt însoțite de imaginile vechiului burg.

Pizza Vitto, Piaţa Sfatului nr. 8, la etaj. Rezervări la tel. 0368.455.358.

Leave a Reply

Your email address will not be published.