Haideți să pictăm împreună figurine de Paști, la Pizza Vitto

Haideți să pictăm împreună figurine de Paști, la Pizza Vitto

figurine de pictatDacă vrei să petreci câteva clipe minunate împreună cu copilul, acum ai ocazia perfectă. Va invităm duminică, 3 aprilie, de la ora 11.00, sa turnăm împreună forme pentru pictură, cu modele Pascale. totul are lo cîntr-un ambient plăcut, la Pizza Vitto.

Așa că vă așteptăm cu drag – părinți sau bunici, cu cei mici – la cea mai mare pizzerie situată în Centrul Istoric al Braşovului. (Tariful este de 15 lei/persoană)

Știm că ați aflat, dar vă confirmăm: specialităţile noastre sunt preparate pe vatră, de către Marius Tănase, maestru pizzar care s-a specializat timp de cinci ani în Italia, la Florenţa.

pizza vitto brasov piata sfatuluiNu în ultimul rând, trebuie să spunem că și sosul este o parte importantă pentru pizza. Dacă sunt locuri unde vi se oferă ketchup, noi nu vă jignim: sosul nostru este preparat din pulpă de roșii, ulei de măsline extravirgin și condimente speciale pentru pizza, aduse din Italia. (P.S. – sosul vă este oferit din partea casei)

Doar așa avem siguranța că veți petrece clipe minunate alături de cei dragi în restaurantul nostru din inima cetății Brașovului, unde aromele unui preparat desăvârșit sunt însoțite de imaginile vechiului burg.

Pizza Vitto, Piaţa Sfatului nr. 8, la etaj. Rezervări la tel. 0368.455.358.

Leave a Reply

Your email address will not be published.