Șerban Șovăială, primul brașovean înscris ca independent pentru Consiliul Local Brașov

Șerban Șovăială, primul brașovean înscris ca independent pentru Consiliul Local Brașov

serban sovaialaȘerban Șovăială a anunțat pe blogul său că va candida ca independent la Consiliul Local. În manifestul publicat, el și-a prezentat motivația de a porni în această cursă fără a avea în spate vreun partid, dezamăgit de ce s-a întâmplat cu clasa politică la Brașov:

Am pierdut zece ani din viata ca membru al PNL, apoi inca o jumatate de an ca membru al PLR (actualul ALDE, dupa fuziunea cu PC), din naivitatea omului cinstit, care a crezut in tot acel timp ca, pentru a face o schimbare in viata noastra, a romanilor, trebuie sa fii membru al uni partid.

M-am inselat. Partidele din Romania, cel putin pana in acest moment, nu functioneaza pe ideea producerii de progres in societatea romaneasca, ci pe cea de producere de profituri personale pentru cei aflati la conducerea lor. Populatia tarii care isi pune sperantele pentru o viata mai buna in mainile partidelor nu este decat victima propriei credulitati, e ca si cum ai pune lupul paznic la stana si apoi speri sa fii plin de miei, cand, de fapt, nu ramai nici cu oile pe care le-ai avut initial.

Acum un an am renuntat la politica facuta in cadrul unui partid si ma resemnasem cu ideea ca nu a fost sa fie, ca toate lucrurile pe care as fi stiut sa le fac, vor ramane nefacute de mine, dar poate va veni altcineva, cu aceeasi pornire sufleteasca pozitiva, si le va face.

Impins, insa, de la spate de o seama de prieteni, am decis sa incerc sa candidez la consiliul local Brasov in acest an. Poate voi reusi sa fac ca independent ceea ce nu am putut face ca membru de partid.

Pentru aceasta, insa, am de trecut doua praguri – primul fiind acela de a strange1.000 de semnaturi de sustinere, pentru a-mi putea depune candidatura. Suna, poate, putin, la un oras cu 150.000 de votanti, dar, credeti-ma, sunt extrem de multe semnaturi cerute! Si greu de strans de unul singur, fara o armata de membri de partid in spate.

Al doilea prag va fi acela de a obtine in jurul a 5.000 de voturi de la electoratul brasovean, pentru a accede in consiliul local. Si mai dificil parg decat primul, in conditiile in care lumea ma cunoaste mult prea putin pentru a stii cine sunt si daca sunt cinstit, sau doar „inca un fripturist”, capabil sa spuna orice enormitate pentru a obtine voturile necesare, apoi uitand tot ce a spus.

Oricum, voi duce lupta pana la capat! Mai intai, insa, va cer ajutorul, celor care ma stiti, sau celor care, citind eventual ceea ce am scris in ultimii 5 ani pe blog, veti considera ca merit sa aveti incredere in mine, pentru a strange acel numar urias de 1.000 de semnaturi de sustinere.

Cei care vor sa imi semneze listele, le astept mesajele pe facebook, cred ca in anul 2016 acesta a devenit cel mai facil mod de comunicare.

Va multumesc tuturor celor care ati citi acest mesaj – atat celor care ma veti ajuta cu semnaturile, cat si celorlalti, care v-ati oprit doar o secunda aici.

Schimbarea, oricum am defini-o la acest moment, nu o putem face decat intr-un singur mod – IMPREUNA!

Loading...
 1. Ei pe cuvântul tău ?????
  Dute si priveste-ti fata in oglinda ,caută apoi în interiorul tău și apoi încearcă să fii sincer măcar cu tine.

  Reply
 2. New times for Brasov!

  Reply
 3. n-am facebook da iti zic aici ca te votez si sa imi indemn si prietenii sa o faca.

  Reply
 4. Este momentul unei schimbări. Acest lucru se simte de ceva vreme,s-a acutizat în ultima perioada și pentru ca schimbarea depinde de noi toți acum avem aceasta oportunitate.Faprul ca nu reprezinți nici un partid și vei fi TU cel care ne reprezinta interesele brașovenilor și vei fi acolo pentru cei din Brașov reprezinta un motiv în plus pentru a fi votat.Succes,felicitări pentru decizie și HAIDEȚI LA VOT.

  Reply
 5. Intrdavar deja ești convingătoare , vom vota conform îndrumărilor tale .
  Acest guru este salvarea noastră , dar poate nu mai suntem doar o turmă de oi si -l vom cadorisi cu mai multe stampile pe fata lui mincinoasă. Vom fi generoși nu-ti fă griji.

  Reply
 6. Hahahahaaaa, din 5 comentarii, 2 sunt de la acelasi hater :)))) Care nu are nici macar curajul sa se prezinte barbateste, cu nume si prenume. Mare e gradina Domnului, se confirma din nou. Daca ai ceva de spus, spune cu subiect si predicat, asa, doar sa arunci mizerii ascuns las dupa un monitor anonim spune multe despre tine si NIMIC despre mine. Deci? Ai curaj sa te dezvalui?

  Sigur ca nu, lasitatea e singura ta calitate.

  Reply
 7. Jilaveanu Victor 10 mai 2016, 11:31 PM

  Serbanica te votez!

  Reply
 8. Te votez, clar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap