Nu se poate muta urâțenia aia de la Casa Armatei? Alte reclamaţii la Primărie

Nu se poate muta urâțenia aia de la Casa Armatei? Alte reclamaţii la Primărie

baraca recon2Un brașovean ne-a scris și ne-a trimis fotografii cu un „monument” nou din Brașov. Despre utilitatea acestuia, greu de precizat. Măcar plătește reclamă la Primăria firma cu pricina?

„Puteti va rog sa scrieti despre uratenia aia de remorca lasata de recon langa magnolia de la Casa Armatei? (chiar langa fantana) vine primavara si infloreste si nu putem face poze de mizeria aia”.

Am scris…. să vedem dacă și citește cine trebuie…

Iată ce mai sesizează braşovenii:

Ma numesc Negru Gabriel si sunt un cetatean oarecare al Romaniei si de un an de zile al Brasovului.
In primul rand vreau sa va felicit pentru ca ati scapat oarecum de problema cainilor comunitari, nu se mai gasesc pe toate strazile, doar pe cele mai din spatele cartierelor, pe unde nu umba oficialitati.
Acum sa va spun de ce indraznesc sa va scriu. De cand am venit incep sa fiu scarbit de acest oras, in fiecare dimineata merg la lucru pe jos si sunt scarbit de „rahatii” de caine lasati in urma de catre proprietari lor. Parca legea interzice ca sa nu strangi in urma cainelui. Problema este ca niciodata nu am vazut un agent de la politia locala sa imparta vreo amenda.
In speranta ca nu veti calca intr-un rahat de caine si sa il duceti in casa dumneavoastra dupa aceea mirosind „perfect”, sper ca ceva se va schimba cu acest oras.

***

Buna ziua, tinand cont de numeroasele accidente petrecute la trecerile de pietoni care s-au soldat in multe cazuri cu victime, dar si de tehnologia pe cere o avem la indemana si de anul in care suntem va rog insistent sa implementati cat mai urgent un sistem de iluminat corect si eficient in tot orasul la nivelul trecerilor de pietoni. De ce iluminatul nu este pe ambele parti ale carosabilului? De ce becurile stalpilor de iluminat sunt asa de slabe? Voi sunteti vinovati pentru toate accidentele care s-au intamplat noaptea pe trecerile de pietoni . Ganditi-va ca intr-o zi veti auzi la tv ca unul din copii vostrii a fost spulberat pe una din trecerile de pietoni. Atunci ce veti mai face? –  Chirila Cristinel Mihai

***

Doresc sa va informez pe aceasta cale ca de langa sediul Top Auto de pe strada Calea Feldioarei in apropierea pasajului cu ocolitoarea Brasov, unde exista si o trecere de pietoni, sunt autobasculante care ies cu noroi pe roti pe DN13, astfel apare un risc foarte mare de accidente. – Craitu Nicolae

***

Subsemnata, Ciobanu Ana , doresc sa fac o sesizare in legatura cu Rematul din fata blocului. De fiecare data cand vin sa ridice fierul,pe langa galagia infernala facuta, mai suntem nevoiti sa luam masinile din parcarile plati. In fiecare zi este plin de tigani care arunca saci cu resturi neferoase in gradina din fata blocului. Masinile sunt lovite in parcari…

Leave a Reply

Your email address will not be published.