blog-logo

Campionatul național de scrabble perechi se joacă la Bran!

Campionatul național de scrabble perechi se joacă la Bran!

scrabbleÎn acest weekend, la Bran, se va desfășura, în acest weekend, una din cele mai populare competiţii de scrabble: Campionatul Naţional de Scrabble Perechi 2016.

La Campionat poate participa orice jucător legitimat la unul din cluburile sportive afiliate la F.R. Scrabble. Probele la care vor participa perechile de jucători înscrise în concurs sunt: partide libere, duplicat clasic, duplicat completiv, anticipație și compunere.

La toate probele, în afara turneului de partide libere, sportivii vor juca în tandem, prezentând o singură soluţie (buletin). La turneul de partide libere, o pereche va juca cu altă pereche (jucătorul de la masa 1 a primei perechi cu jucătorul de la masa 1 a celeilalte perechi şi jucătorul de la masa 2 a primei perechi cu jucătorul de la masa 2 a celeilalte perechi).

Alte articole:   Brașovul mai are doar 5 paturi de ATI pentru bolnavii cu COVID-19

Clasamentul turneului de partide libere se face prin însumarea punctelor şi respectiv a punctaverajelor realizate de cei doi sportivi ai fiecărei perechi. Duminică, în jurul orei 11.00, va avea loc Festivitatea de Premiere a competiției.

Gazda concursului va fi Centrul de agrement montan „La Vâltoare” din str. Ioan Clinciu, Nr. 13 – situat la 500 m de Castelul Bran. Competiția este organizată de Federația Română de Scrabble, Clubul Sportiv Atlantis Braşov și FunSports Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.