Prefectul Mihai Mohaci a fost schimbat din funcţie

Prefectul Mihai Mohaci a fost schimbat din funcţie
Ciprian Băncilă

Ciprian Băncilă

Guvernul a decis schimbarea din funcţie a prefectului Mihai Mohaci. În locul acestuia a fost numit şeful Agenţiei pentru Protecţia Mediului din Brașov, Ciprian Băncilă.

Acesta a mai fost subprefect de Brașov, până în data de 14 iulie 2010, când a fost demis de Guvernul Boc. La acea vreme, prefecturile aveau doi subprefecți iar din motive de economie la buget, s-a decis ca unul dintre posturile de subprefecți să fie desființat, iar Băncilă s-a întors în fruntea Agenției de Protecția Mediului.

Pe de altă parte, Guvernul nu rezolvă o problemă de la vârful Prefecturii: nici la această oră nu s-a stabilit ce persoană să ocupe postul de subprefect, care este vacant de șase luni,  când Romer-Ambrus Sandor-Mihaly a fost destituit din această funcţie din data de 9 septembrie 2015 prin decizie guvernamentală.

 1. Ia sa vedem ce avem noi aici: schimbat Mohaci, adus Bancila, schimbari la PNL, ajungem la concluzia ca Scripcaru mai vrea o data. Succesuri portocalii!

  Reply
 2. Un porcovete PSD-ist, ia-l și pe mizeria aia de la permise cu tine

  Reply
 3. Pacat ca nu te duce capul, Gogule!

  Reply
 4. Despre impozitarea terenurilor agricole, dragilor ? Codul fiscal spune ca ” impozitarea se face pe proprietarul terenului…”
  Insa, Primaria forteaza impozitarea descendentilor care n-au devenit si proprietari . Primaria Zarnesti nu a dorit/nu doreste sa ne/le clarifice situatia restituirilor reparatorii in spiritul Legii 18/1991.Astfel, Primaria a contribuit la instalarea dusmaniei intre descendenti, unii dintre acestia au murit intre timp; au urmat nepotii lor – mostenindu-le si vrajba.Terenurile nu se pot mosteni datorita chichitelor de care ne izbim frontal …Primaria nu uziteaza de forta dreptului ci de dreptul fortei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.