Polo: Sportul Studențesc Corona Brașov se pregătește de confruntarea cu Steaua

Polo: Sportul Studențesc Corona Brașov se pregătește de confruntarea cu Steaua

poloPoloiștii de la Sportul Studențesc Corona Brașov vor juca joi (ora 17.30) și vineri (16.45), în Bazinul Olimpic Brașov, două partide dificile în compania formației Steaua București, liderul la zi al campionatului, echipă pe care antrenorul gazdelor o caracterizează ca fiind „extrem de puternică”, dar pe care își dorește să o încurce cel puțin într-un din cele două jocuri.

„Atunci când joci cu Steaua București nu te aștepți să fie niște meciuri ușoare. Fără doar și poate ei sunt mult mai puternici decât noi, dar cu toate acestea vom face totul pentru a-i încurca cel puțin într-una dintre cele două partide. Din păcate, suntem nevoiți să abordăm aceste partide cu probleme medicale, cea mai importantă fiind ce a conducătorului de joc, Zdravko Delas, care are o ruptură fibrilară la inghinali și pe care nu vrem să îl forțăm deoarece preferăm să nu îl avem acum, și să ne bazăm pe el în partidele din play-off. Pe lângă el, Cătălin Stan are o bursită și este incert, în vreme ce Iulian Rădoi a rămas la București deoarece avea febră foarte mare și nu ar fi putut juca, oricum. Ei bine, chiar și în aceste condiții, sperăm la niște jocuri bune în care băieții să își facă bine treaba în apă și de ce nu, să obținem măcar un rezultat pozitiv, chiar dacă vom avea în față o formație precum Steaua”, a spus antrenorul Aurelian Georgescu.

După aceste două jocuri, sezonul se întrerupe pentru o lună pentru reunirea echipei naționale care va participa la Trieste (Italia), la calificările penru Olimpiadă.

Profitînd de această pauză competițională, oficialii echipei Sportul Studențesc Corona au invitat la Brașov, câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni, Steaua Roșie Belgrad, care va juca în data de 14 aprilie un meci amical în compania formației antrenate de Aurelian Georgescu.

„Este un meci eveniment, pentru că brașoveni au ocazia de a vedea în bazinul de la Brașov o echipă de talia celei pe care o are Steaua Roșie Belgrad. Va fi un spectacol frumos la care sperăm să ia parte cât mai mulți spectatori. Pentru noi este o onoare să jucăm în compania lor, chiar dacă va fi doar un meci amical”, a mai adăugat antrenorul Aurelian Georgescu.

Următoarele jocuri oficiale pe care Sportul Studențesc Corona le va disputa la reluarea campionatului, se vor disputa în 16-17 aprilie cu CS Poli Clujul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.