Handbal: Junioarele V de la Corona au câştigat primul lor turneu oficial

Handbal: Junioarele V de la Corona au câştigat primul lor turneu oficial

handbal junioare 5Cele mai mici handbaliste de la clubul Corona, care participă într-o competiţie oficială, au cîştigat duminică primul lor turneu din carieră.

Echipa de junioare V antrenată de Mihaela Adam a terminat pe primul loc etapa pe judeţ a campionatului naţional de minihandbal, competiţie desfăşurată la Ghimbav, la care au participat Corona Braşov, ACS Transilvania, HC Golden Kids şi CS Sporting Ghimbav. Micuţele junioare ale Coronei s-au impus cu 17-1 în faţa celor de la ACS Transilvania Braşov, cu 16-11 în meciul cu HC Golden Kids Braşov şi au făcut egal, 5-5 în meciul cu CS Sporting Ghimbav.

La finalul turneului, clasamentul a fost următorul: 1. Corona Braşov, 2. CS Sporting Ghimbav, 3. HC Golden Kids Braşov, 4. ACS Transilvania Braşov. Echipa de junioare V, antrenată de fosta jucătoare a Braşovului, Mihaela Adam este formată din următoarele jucătoare: Ioana Ştefania Ionescu, Paula Alexandra Brumă, Denisa Ioana Toader, Elena Teodora Pop, Ioana Gloria Pirtea Brânzan, Bianca Maria Braşoveanu, Sara Maria Surdilă, Cosmina Maria Petrache, Ioana Alexia Banciu, Miruna Miulescu, Bianca Maria Mocanu, Denisa Andreea Fejer, Delia Petronela Mandici, Ştefania Munteanu, Alexandra Elena Socianu, Alexia Andraş, Ioana Cristina Ghirdă Răţoi, Daria Maria Andrei, Ştefania Crăciun, Corina Roberta Puşcaş, Sonia Maria Chifu, Maria Luiza Kovacs şi Amelia Bărbuşoiu.

La finalul turneului, antrenoarea Coronei, Mihaela Adam a declarat că a impresionat-o spiritul de competiţie de care au dat dovadă micuţele junioare.

„Chiar dacă sunt la început de drum a fost un turneu extrem de bun pentru ele. Sunt extrem de tinere, 10-11 ani, dar cu toate acestea se vede că multe dintre sunt talentate şi îşi doresc foarte tare să facă handbal de performanţă. Pentru ele a fost extraordinar să participe la primul turneu oficial, pe care l-au mai şi câştigat. Toate le admiră foarte tare pe fetele din echipa de senioare şi este drăguţ să le vezi cum încearcă să le imite atât în teren cât şi la încălzire. Eu sunt extrem de fericită că am şansa de a le antrena şi de a creşte nişte fetiţe minunate, cu dragoste de handbal, pentru că este un sport minunat care îţi aduce o mulţime de satisfacţii dacă munceşti şi îl practici cu plăcere. Iar la ele, la acest turneu am văzut doar bucuria de a juca handbal, iar asta nu poate decât să mă bucure enorm. De asemenea, trebuie să remarc un lucru important, galeria de care am avut parte şi care a fost formată exclusiv din părinţi, cărora le mulţumim că au înţeles cât de important este fair-play-ul, atât în teren cât şi în tribună”, a spus Mihaela Adam.

  1. cum draq stiti sa faceti un clasament? corona a facut egal cu ghimbav si a batut golden kids : golden kids a pierdut la corona si a batut ghimbav…. cine e pe locul 2?halal ziaristi…..sau cum sor fi numit angajati astia?…..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.