Prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea: „Cătălin Leonte poate duce Brașovul la următorul nivel de dezvoltare”

Prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea: „Cătălin Leonte poate duce Brașovul la următorul nivel de dezvoltare”
Dr. Alexandru VLad Ciurea. Foto: Cotidianul

Dr. Alexandru Vlad Ciurea. Foto: Cotidianul

Prof. dr. MSc. Alexandru Vlad Ciurea, director ştiinţific şi şef departament de Neurochirurgie la Spitalul Sanador din Bucureşti, care este braşovean la origini, a anunţat că îl susţine pe Cătălin Leonte în cursa pentru Primăria Braşov.

„Îl cunosc și îl apreciez pe Cătălin Leonte. L-am întâlnit de multe ori la București, unde a lucrat mulți ani ca manager într-o mare bancă. L-am întâlnit de multe ori în orașul nostru, Brașov. Este unul dintre acei oameni care transmit energie și dinamism și este un braşovean pozitiv în ţinută şi expresie. Este o adevărată plăcere să discuți cu el, să îi simți căldura și echilibrul interior. În fiecare lună, am câteva sesiuni de consultații de specialitate la o clinică privată din Brașov. Întâlnesc foarte multă lume – pacienți, medici, personal medical, studenți. Nu de puține ori, discutăm și despre alte subiecte decât cele medicale, iar foarte des ne aplecăm asupra politicii şi culturii braşovene. Dezamăgirea a fost numitorul comun al ultimei perioade. Reacția de după accidentul de la Colectiv a fost o demonstrație explozivă a unei nemulțumiri latente. O nemulțumire prezentă acut și la Brașov”, spune profesorul Ciurea.

Acesta spune că nu vrea să vorbească despre vinovații pentru această situație, pentru că îi știm de ani de zile. În schimb, domnia sa spune că este nevoie de schimbare, care se poate face concret și relativ simplu: ne uităm la cei care candidează la fotoliul de primar general al Brasovului și îl alegem pe cel mai potrivit.

„Am aflat despre demisia lui Cătălin Leonte din partidul din care a făcut parte și din Consiliul Local și despre anunțul său că va candida la funcția de primar al Brașovului. Bravo! Asumarea unui astfel de gest presupune curaj, dar și încredere în brașoveni. Îmi asum și eu susținerea față de el și sper ca brașovenii să îl vadă ca pe un manager proactiv, ca pe un om echilibrat și cald, așa cum este”, mai spune Ciurea.

În opinia acestuia, Brașovul trebuie dus la următorul nivel de dezvoltare. Potențialul acestui oraș – „în care m-am format și eu ca simplu cetăţean, doctor şi profesor universitar” – este uriaș.

„Kronstadt-ul trebuie să fie oraşul adevărat al coroanei! Tâmpa, pădurile, Poiana Brașov, cetatea și străzile vechi sunt minuni pentru suflet și, o spun ca neurochirurg, și pentru creier. Gospodărirea acestui burg real cere un manager bun. Un manager deschis către ceilalți, care să facă, în sfârșit, acea politică a firescului, care nu produce nici dezamăgire și nici nu ne aruncă în deznădejde. Este  nevoie în Brașov – și nu numai – de pozitiv, de echitate, de lucruri bune, de oameni modești, capabili și de calitate.  Cătălin Leonte are acest «bagaj». Acum, este randul nostru de a-l susţine. Eu, braşoveanul Alexandru Vlad Ciurea, doctor și profesor universitar la UMF „Carol Davila” București, voi fi alături de Cătălin Leonte, pe care îl stimez și îl susţin”, a concluzionat Ciurea mesajul transmis braşovenilor.

 

 

Loading...
 1. Ciurea e ala care a candidat din partea PSD in Steagu si a luat bataie de nu s-a vazut?

  Reply
 2. Ciurea cred ca este director ştiinţific şi şef departament de Neurochirurgie la Spitalul Sanador din Bucureşti…..acel om care salveaza vieti daca vrei sa te legi de el :). Dar na, pentru voi postacii PSD-ului asta nu conteaza

  Reply
 3. Cel care cere spaga pt operatii cu zecile de mii?? Bine ca s-a pensionat. Sa-si dea si el demisia din PSD. Chiar l-am cunoscut, a ramas doar numele. Tin sa spun ca nu sunt PSD-ist…Ciurea si Leonte sunt PSD-ist vopsiti. Independenti de o zi, fani Geoana.

  Reply
 4. Ce frumosi si destepti sunteti voi, astia a lui Pateu si ce prosti sunt toti ceilalti. Sunteti doar niste pigmei!

  Reply
 5. Dl prof Ciurea mi-a salvat copilul de la moarte. Să vă fie rușine celor care aruncati cu murdarii in acest om.Nu stiti ce inseamna sa te rogi in spital pentru copilul tau.

  Reply
 6. Vai ce față de burghez comunist are d-nul .
  Leonte face parte din armată bancară care a acaparat România ,cetățenii romani tineri și vârstnici .
  Geoana împreună cu
  Roberta anastase a făcut dintr-o noapte ca noii calai ai epocii moderne să fie legalizați ,adică executorii bancari au fost făcuți executori judecătorești ilegal
  Complici la această golănie au fost niște expirati psd din curtea constituțională adică
  Predescu și compania. Asta este
  Leonte , maimuțoi manuit de o gheară foarte ascuțită vărată intr-o mănușă de catifea.

  Reply
  • E ușor sa te ascunzi după taste….si mai ușor sa arunci vorbe. Numai OTV-isti spălați pe creier de ce vedeți la tv. Reveniti-va si după ce va reveniti, concentrați-vă sa va exprimați/scrieți corect.

   Reply
 7. Nu stiu ce sa zic despre faptul ca nu esti postac PSD….probabil este adevarat, dar in cazul acesta am impresia ca numele tau adevarat este Mirela si ma intreb de ce niciodata nu comentezi cu numele tau adevarat :).
  In rest toata stima pentru D-nul Doctor Ciurea. Avem nevoie de mai multi oameni ca dansul.

  Reply
 8. Imi pare rau ca nu mai opereaza….caci tare mult imi doream sa va vad cum mai scoateti pe gura astfel de ineptii dupa ce v-a salvat viata. Dar na, unii dintre noi nu prea gandim sesizez

  Reply
 9. Dl profesor opereaza dar acum e la spital privat, la Sanador.

  Reply
 10. Domnule
  Sebastian
  Dan , știu ca puteți face să nu mai afișați comentarii incomode ,o corecta informare trebuie să o facă presa de fapt nu comentatorii pe care-i barați. Dar adevărul doare,nu da salarii babane ,și în general nu.

  Reply
 11. Ne lasati cu propaganda pesedista si cu toti papagalii din partidul ala? Mai dati si voi niste stiri!

  Reply
 12. Pentru voi e corect doar ce va convine? Realitatea e incomoda…Daca Ciurea ar fi destept, nu s-ar implica in laturile voastre.

  Reply
 13. Terminați-va cu prostiile astea! Este cumva frica de eșec cea care va face sa vorbiți nonsensuri de genul asta? Cum apare unul mai bine intenționat, cum toți începeți sa căutați nod in papura, sa il „murdăriti”. Cu tot respectul, vedeți-va de treaba.
  Tineretul Brașovului.
  P.s. Tineretul pe care l-ați alungat sistematic din orașul lor cel frumos.

  Reply
 14. Cred ca Ciurea il sustine pe Leonte ca a facut ceva experimente neuro pe creierul lui si vrea sa vada ce si cat i a reusit. Sa fie primul transplant de creier de la o maimuta?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via