Iubita lui Neculaie a fugit în SUA și nu vrea să se mai întoarcă

Iubita lui Neculaie a fugit în SUA și nu vrea să se mai întoarcă

Iuliana LuciuIuliana Luciu a plecat, săptămâna trecută, în America, unde s-a întâlnit cu câteva prietene alături de care s-a distrat la plajă. Deși pare că e este în vacanță, de fapt, vedeta TV își pregătește mutarea peste hotare. Mai mult, ea s-a întâlnit și cu un regizor de film de peste hotare, pentru cariera de actriță. Neculaie este la curent cu tot.

Potrivit cancan.ro, Iuliana Luciu se pregătește să dea lovitura la Hollywood. Tânăra de 27 de ani speră să ajungă o actriță cunoscută, motiv pentru care a făcut și primele demersuri în acest sens. Sora Nicoletei Luciu se află în Miami, America, se bucură de soare, de plajă, dar mai ales de faptul că are întâlniri cu diferite persoane care o pot ajuta în cariera sa. De asemenea, Iuliana Luciu s-a uitat și după o locuință peste hotare, căci în câteva luni nu va mai locui în România, ci în America. Deși iubitul ei se află în închisoare, Iuliana îl ține la curent cu tot ceea ce face, iar împreună cu el s-a sfătuit în privința plecării în străinătate. Vedeta TV l-a sunat pe milionar atât când ajuns în America, cuât și după ce s-a întâlnit cu persoanele responsabile pentru viitoarea ei carieră de actriță.

Vestea că se mută peste hotare nu a picat bine pentru toată lumea, în special pentru mama Iulianei, care nu prea este de acord cu acest lucru. Fosta asistentă tv și Nicoleta Luciu mai au un frate care este plecat de ani buni în Germania, unde și-a întemeiat o familie, este căsătorit și are doi copii. Pentru că îi este foarte dor de fiul ei, mama vedetelor TV nu vrea să mai treacă prin același lucru și în cazul Iulianei, însă nu prea are ce să facă și cum să se opună, decât să se conformeze.

În septembrie 2010, averea lui Neculaie era estimată la 80-82 milioane de euro. Numele lui Ioan Neculaie apare și în “Dosarul Prostituate de Lux”, în care a fost audiat și reținut. Milionarul brașovean este acuzat că ar fi făcut sex pe bani, însă nu a recunoscut nimic în acest sens, doar că a avut câteva relații pasagere și că le dădea fetelor câte o atenție sau le ajuta când aveau nevoie.

Iuliana Luciu și-a dat de curând demisia de la Antena 1, părăsind astfel postul de asistentă tv al emisiunii Acces Direct. Tânăra vrea să-și încerce norocul ca actriță în America. Iuliana este sora Nicoletei Luciu și una dintre cele mai sexy vedete de la noi. În urmă cu mai mulți ani a interpretat mai multe roluri, printre care în producțiile “Regină”, Inimă de țigan”, “Aniela” sau “Om bogat, om sărac”.

  1. Pai ii trebuie doar vagin ca restul se rezolva si nici minte nu-i trebuie 😉

    Reply
  2. Agressione Models Agency din Brasov este un bordel mascat condus de un peste, cu miros de peste imputit, pe nume ruben stir. Da ati vazut bine, stir ca si planta pe care o mananca porcii, numai ca el a scapat.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate