blog-logo

Marian Godină continuă armaghedonul dezvăluirilor de la IJP Braşov

Marian Godină continuă armaghedonul dezvăluirilor de la IJP Braşov

marian godinaPoliţistul braşovean continuă seria dezvălurilor pe Facebook cu neregulile din Poliţia Braşov.

Iată ce a postat în această dimineanţă:

Pe când mă pregăteam să plec acasă după ce fusesem schimbul 1, m-am întâlnit cu un coleg. L-am întrebat ce caută la poliţie, ştiind că e liber şi văzându-l îmbrăcat civil. Mi-a zis că l-a sunat şeful nostru şi i-a spus că trebuie să vină urgent la adjunctul şefului de inspectorat, la comisarul șef Melinte Sorin, pentru că amendase pe cineva cu o zi în urmă. Colegul meu e tânăr, venit din Academia de Poliţie. Îmi era milă de el când îl vedeam cât era de speriat şi de îngrijorat. Fusese chemat din timpul lui liber, pentru că îşi făcuse meseria. Ştiam ce îl aşteaptă şi parcă mă vedeam pe mine cu opt ani în urmă. Credeam că vremurile respective sunt de mult apuse şi nu îmi venea să cred că încă se mai practică aşa ceva. I-am spus colegului să fie tare şi, dacă are probleme, să mă sune să stăm de vorbă. L-am mai învățat ceva…

Sancţionat pentru că amendase pe cine nu trebuia

Eram acasă, seara, când m-a sunat. Avea vocea tremurândă, aproape că plângea. Mi-a povestit că a intrat în biroul şefului şi a fost întrebat de cât timp lucrează la Poliţia Rutieră. Apoi i s-a reproşat că a oprit, cu o zi în urmă, un şofer care transporta brazi şi care nu purta centura de siguranţă. I-a cerut actele, iar şoferul i-ar fi spus că vine chiar de la poliţie, unde dusese unul sau mai mulţi brazi. Colegul meu l-a sancţionat cu amendă pentru că nu folosea centura. Acum, îi era reproşat modul de adresare, nu faptul că a aplicat sancţiunea cu pricina. Era clar că băiatul nu vorbise deloc nepoliticos şi că a fost chemat pentru că amendase pe cine nu trebuia. Că nu se orientase. Ba mai mult, comisarul șef Necșulescu, șeful Serviciului Cabinet al IPJ Brașov, ce se afla și el în birou, a crezut de cuviinţă să îi explice că omul ăla nu purta centura ca să poată coborî mai repede, în caz că ar fi încercat să îi fure cineva brazii. Colegul meu era acum profund dezamăgit, iar eu încercam să îi ridic moralul. I-am spus să continue tot aşa şi să nu pună la suflet.
Cred că e lesne de înţeles că acel şofer era prieten bun cu vreunul din șefi şi era deranjat că fusese amendat, deşi el le ducea brazi la Poliție. Şi pe unde o fi mai transportat el brazi? Nu-i greu să ne închipuim.
Vă amintiți conversația, domnule Melinte Sorin? Știți că statul român a cheltuit bani pentru ca acel tânăr să devină polițist și să aplice legea în mod nepărtinitor? Știți că ați reușit să-i tăiați tot elanul și entuziasmul? Vreți să îl transformați într-un polițist care va amenda numai șoferi de dacii? Nu cumva avem nevoie de polițiști cărora să nu le fie teamă cui aplică o sancțiune?
Iar dumneavoastră, domnule Necșulescu, așa e domnule? dacă cineva transportă brazi nu trebuie să poarte centura ca să poată coborî repede dacă cineva încearcă să-i fure?
Sau doar dacă brazii sunt pentru Poliție?

Aşa i-aţi spus colegului meu, domnule Melinte?

„-Să știi că sunt foarte supărat pe tine! Ai sancționat un conducător auto care aducea un brad la Poliție, da? Ai sancționat un conducător auto pentru că nu purta centura de siguranță, un conducător auto care ți-a spus că „domnule, într-adevăr nu port, dar uitați, eu, bradul ăsta..îl duc la Poliție la dumneavoastră, este bradul pentru poliție.”
-Nu am cunoștință despre așa ceva.
-Dar el spune cu totul și cu totul altceva. Eu am văzut un proces-verbal de sancțiune contravențională în care l-ai sancționat pe acest om, eu nu spun că dumneata n-ai dreptate, spun doar că l-ai sancționat…el ți-a spus…pe corect l-ai sancționat, pe corect…a încercat să negocieze cu dumneata..la modul de…ușor…și dumneata…”
Hopa, iar cuvântul NEGOCIERE, la fel ca la doamna de la Crucea Roșie. Așa vă învățați cunoștințele? Să negocieze cu Poliția?

Premoniţii cu reclamaţii la Poliţia Braşov?

Ați spus că doamna de la Crucea Roșie a făcut reclamație scrisă și d-aia am fost chemat de șefi, cu toate că din amărâtul ăla de comunicat de presă, pe care v-ați chinuit să-l dați ieri, reiese că doamna a înregistrat reclamația la două zile după ce am fost eu chemat de șefi.
Adică ați reacționat chiar înainte ca doamna să reclame, ați prezis ce se va întâmpla. Nu cumva știți și numerele care vor fi extrase la Loto duminică? Poate câștigați potul cel mare și vă duceți în țările calde. De tot.
Dar nenea ăsta cu brazii? Și el a făcut reclamație scrisă? Nu a făcut! A fost doar în audiență? Există un registru cu persoanele care vin în audiență. Apare în acel registru? Nu apare! Deci nici în audiență nu a fost!
Atunci? Cum ați fost sesizați? De ce l-ați chemat pe colegul meu să-l certați în halul ăla? Cineva v-a cărat brazi?
Știți cam cât costă un brad de Crăciun? Aș băga iar mâna în foc că nu ați cumpărat vreodată ca să știți.
Haideți, domnule Necșulescu, ieșiți cu un comunicat, haideți că ieri nu mai știați pe unde să vă ascundeți toți. Dați un comunicat referitor la nenea cu brazii? În 11.12 2015 s-a întâmplat, nu a trecut mult, sigur vă amintiți. Sunt foarte curios cum îl veți da. Dar dacă trece prea mult până dați comunicatul, va părea că nu prea știți ce să spuneți și că sunteți cam încurcați.
Aaaa…și încă ceva, domnule Melinte! E frumos ca tocmai despre omul care a adus brazi la poliție să spuneți „dă-l în p….mea?” Păi e frumos? Adică omul vă aduce trei brazi și dumneavoastră îl înjurați? În același context în care îl certați pe colegul meu că nu vorbise frumos? E urât!
Să răspundeți la asta vă rog:
1. De ce l-ați chemat pe colegul meu, DIN TIMPUL LUI LIBER, la biroul dumneavoastră, dacă nu există nicăieri nicio reclamație și șoferul cu brazi nu apare în registrul de audiențe?
2. De ce persoanele care transportă brazi nu trebuie să poarte centura de siguranță?
Aveți curajul să spuneți că nu ați zis așa???
Dar dumneavoastră, domnule Melinte, aveți curajul să spuneți că cele scrise mai sus nu sunt cuvintele dumneavoastră??? E foarte simplu să spuneți doar atât: eu nu i-am zis niciunui polițist cuvintele scrise acolo. Haideți, spuneți public că nu ați zis așa! Aveți curaj? Aveți? Știu că nu aveți.

Distribuie dacă îți place!
 1. Hai scuteste-ne bubosule ! Daca ai ceva de zis mergi la DNA, daca nu stai acasa cu ma-ta si lasa-ne ! Da-ti demisia odata jegule ca ne faci pe toti de ras ! Repet, mergi la DNA si apoi cara-te paduche !

  Reply
  • Cam prea deranjează sistemul, nu? Ştim cu toții că nu prea aveţi cum să scăpați de el…

   Reply
   • Deranjeaza prin circul pe care il face. De ce nu se duce la Parchet, face un denunt si gata? Sau vrea sa isi faca publicitate la hartia igienica abia lansata ?
    In unele cazuri are dreptate, dar prin tigania care ii e caracteristica, ne face pe multi sa ne dezicem de el !
    Iar chestorul are dreptate, e un mare frustrat !

    Reply
    • Din pacate ca sa schimbi ceva trebuie sa te bazezi pe aprobul multimii… Ar trebui ajutat si sustinut daca sunteti deacord ca sistemul nu trebuie sa mai functioneze pe cumetrie. Cand va veni vremea cand nu veti mai depinde de pile ca sa puteti rezolva o problema atunci vom trai cu totii mai bine.

     Reply
    • La cum vorbesti categoric esti politist . Si vrei sa spui ca prin limbajul care il ai tu esti mai presus de cineva ??? prietene : ma pis pe toti politistii corupti ai romaniei , si aplaud pe cei care stiu sa isi faca meseria si au respect . vorbeste frumos limbricule . aaa te deranjeaza ca te jignesc ?? ete partz , vezi ca sunt plecat la paine , iar daca nu ma gasesti acolo cauta-ma la oua . te-ai gasit tu stalpul de rezistenta in romania .daca colegul tau e frustat , tu ce limba de la pantoful meu esti ??? oricum , in incheiere : nu te lua de colegul tau ca v-a facut de rusine iar lumea va considera prosti . acest aspect il stim toti de foarte mult timp , doar ca tu acum ai tinut sa ne reamintesti . deci : sunt la paine sau nu ?!?!

     Reply
    • Ioachim …eu doar iti doresc sa ajungi la parchet impotriva institutiilor statului. E un mare kkt plin de abuzuri si aici vorbesc in calitate de ofiter la momentul respectiv si indiferenta si durerea in pwla a procurorilor pentru ca am avut curajul sa reclam abuzurile facute de 2 subofiteri fosti ciobani ajunsi politisti cu branza si mielul de paste. Cred ca tovarasul procuror era pe lista lor de distributie. Raspunsul primit de la procuratura a fost „Distinsii ciobani din Politia Municipiului Alba Iulia si-au facut doar datoria” . Marian nu fi dezamagit si nici nu te da batut. Cumva tre sa scape tara asta de toate jigodiile comuniste care ar fi trebuit sa moara in 89 si nu miile de tineri nevinovati. Respect Marian Godina!!!

     Reply
    • Daca te simti asa ofensat, nu citi!! Chiar nu gasesti alte pagini de citit? Sunt multi altii care citesc in locul tau si nu se simt deloc ofensati, dincontra…!

     Reply
    • „face un denunt si gata” lol, tu in ce tara traiesti?

     Reply
  • Alo domn Melinte! Semnați cu Ioachim mai nou? Va vede o țară întreaga! Ce puroi se scurge la Ipj Brașov! Mariane să nu uiți să îi treci pe listă pe madam de la resurse umane care a promovat toți polițiștii dovediți infractori și mai căuta cu atenție, șobolanii stau pitiți în anonimat dar colcăie corabia! Baftă în luptă titanica pe care o dai în primul rând cu ține!

   Reply
  • Jură-te că n-ai luat niciodată șpagă și că n-ai făcut niciodată trafic de influență! Nu ai cum să faci de rușine polițiștii pentru că marea lor majoritate sunt o rușine, infractori în uniformă. Aceste gunoaie trebuie să dispară.

   Reply
  • Militiene ,va strică jucăria ? Asta e polițist nu milițian ,daia esti supărat ?

   Reply
 2. Domnu’ Godina avem probleme cu tiganii care cersesc la magazinele din Codlea. Ne ajutati ? Sunt violenti !

  Reply
 3. sunt tare curiosce va face Godina in momentul in care vor aparea persoanele ( femeile) iertate de el in trafic si hartuite ulterior

  Reply
 4. Super ! TOT ÎNAINTE, TOVARĂŞI!

  Reply
 5. Tot de la femei vi se trage !

  Reply
 6. Alo! Pentru milițienii ce apara „doctorii” auzi manager de secol XXI, citez : ” Bem un spritz, mergem la curve…!” Melinte sunt vorbele tale mai dragă, nu îți era jenă ca în sală erau și polițiste?

  Reply
 7. Domnule Ioachim, toată stima! Daca a vrut sa sesizeze ilegalitati, putea sa o faca acolo unde trebuie. Insa a preferat sa le adune intr-o carte, careia acum ii face publicitate, cu ajutorul oamenilor care nu-i inteleg jocul murdar. Total lipsit de respect fata de colegi si de institutia in care lucreaza inca. In legatura cu ce scrie, parerea mea este ca intra in categoria de marasm urban, scris de un personaj mediocru pentru cititori asemenea.

  Reply
  • Poate nu are incredere, in cei pe care ii sugerati Dvs, ca pot face dreptate!

   Reply
  • Sa faca denunt la parchet? Pentru ce?! De 25+ de ani de la revolutie sistemul nu s-a schimbat. Ba tot mai corupt. Lasa sa faca public toate aceste ‘incidente’. Opinia publica a facut mai mult in cateva luni decat in zeci de ani. Daca i se vinde cartea este dovada cat de mult este necesara o schimbare. Sa faca cat mai multi bani ii doresc. Si cand va socoti ca e timpul sa se retraga din politie sa vina urmatorul cu cartea pe care o vom cumpara. Pana cand nu mai sant marsavii si subiecte de carte!

   Reply
 8. Ce nevoie au unii de publicitate! Din pacate a transformat Politia in circ, a afectat imaginea colegilor in ochii oamenilor cu coloana vertebrala… ca parerea mascaricilor nu ne intereseaza!

  Reply
 9. Deja oftica-i la cote maxime !!!!. Tot înainte Godină ca deja sunt cu un picior și corpul afară din poliție. Urmează brânciul final.

  Reply
 10. O sa stirpesc tot cancerul din Politia Brasov, la inceput, iar urmatorul pas este sa il stirpesc din toata Politia Romana, cu ajutorul vostru, inclusiv al Sefilor de la Bucuresti, care sunt mai versati si ma pupa-n ***, ca sa nu dau si in ei.
  Nu iert nimic, aveti rabdare doar.
  Cat despre reclamatia la Parchet, dureaza 4-5 ani pana primesti un raspuns concret, timp in care domnul Chestor isi cumpara 3 vile si 5 masini, iar eu sa lucrez ca agent de paza intr-un supermarket !
  Multumesc pentru sustinere si pentru postaci : fii de sefi, neveste, neamuri, va doresc sa munciti si voi o zi, pe spatele vostru, nu cu sustinere si cu contracte gata facute.

  Reply
 11. Nu mai trebuie sa faca nici o plangere la Parchet, ca au facut-o deja cei de la IGPR! Am inteles ca s-a sesizat si DNA-ul, asa ca ”circul” din Politia Brasov continua! Si apropo, l-o fi inceput Godina circul asta, dar dupa faza Tamrjan + 12 agenti de circulatie anchetati de DNA pentru mita, trafic de influenta si abuz in serviciu,acum e clar ca fostul sef al de la circulatie avea ”caracatita” mult mai intinsa in institutia aia!! V-au tot vizitat colegii vostrii din SUA si din pacate nu ati invatat nimic de la ei! Acolo, un politist acuzat de trefic de influenta, mita etc face inchisoare pe viata!! Si ramane si fara pensie!!

  Reply
 12. Ce masuri ati luat domnilor sefi din MAI si IGPR fata de conducerea IPJ Brasov in urma condamnarii ,, lotului,, Tamirjan? Sau nu a fost suficient pentru domniile voastre? Daca ati fi reactionat in vreun fel inca de atunci, poate sefii Politiei Brasov nu si-ar mai fi permis sa faca mizeriile astea…suna un pic a complicitate domnilor mai mari de la Bucuresti…cel putin morala!

  Reply
  • Pai când au primit vizitele americanilor, după plecare i-au binecuvântat cu un salut asemanator cu cel al prostului carele dădea brazi
   scârnăviilor.Toti cei ce dau spaga sunt de fapt niște prosti.

   Reply
 13. Godina, mult succes! Sistemul e de 2 lei. Toata lumea mai inchide un ochi din cand in cand si asta tine si de bunul simt al celui din fata ta. Lasa-i pe mormolocii astia care vor sa dea lectii. Ma indoiesc de faptul ca stiu ce e aia nicovala sau ciocan. O data ce vrei sa fii corect puti si gata. Si, din pacate, nu e nici cale de intoarcere. Sa fii sanatos!

  Reply
 14. Si totusi a surprins lipsa de reactie a mai marilor MAI si IGPR fata ce conducerea IPJ Brasov dupa condamnarea clanului,,Tamirjan,,…O TACERE SUSPECTA. Oarea Tamirjan si sefii lui de aici aveau ceva simpatizanti la Bucuresti? PE CINE OARE?

  Reply
 15. Domnu’ Godina avem probleme cu tiganii care cersesc la magazinele din Codlea. Ne ajutati ? Sunt violenti ! Avem nevoie de ajutorul polițiștilor ca dumneavoastră ! Se poate să vă implicați ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate