Reacția Poliției și ATOP la tentativa de trafic de influență denunțată de polițistul Marian Godină

Reacția Poliției și ATOP la tentativa de trafic de influență denunțată de polițistul Marian Godină

politia brasovInspectoratul Județean de Poliție Brașov a transmis astăzi un punct de vedere referitor la postarea pe pagina de Facebook a polițistului Marian Godină, în care acesta dezvăluia cum un șef i-a cerut să închidă ochii în cazul în care a sancționat un șofer care nu a respectat acordarea priorității la o trecere de pietoni.

„În data de 08.02.2016, la Inspectoratul Județean de Poliție Brașov s-a prezentat doamna M.L. pentru a fi primită în audiență de conducerea Inspectoratului. Având în vedere că aspectele ce făceau obiectul reclamației erau de competența Poliției Municipiului Brașov, cererea de primire în audiență a fost declinată spre competentă soluționare la Poliția Municipiului Brașov.Reclamația a fost înregistrată la IPJ Brașov sub numărul 90223/10.02.2016 și a fost  repartizată spre verificare Biroului Control Intern. Doamna care a solicitat audiența a fost primită în audiență de adjunctul șefului Poliției Municipiului Brașov. În fapt,  reclamanta precizează faptul că se afla pasager într-un  autoturism  care a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere Brașov,  în data de 08.02.2016 , ora 9.20, pe str. Lungă din Municipiul Brașov. În această calitate, doamna M.L. a reclamat atitudinea necorespunzătoare a polițistului în momentul constatării și aplicării sancțiunii contravenționale a conducătorului auto”, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

Conducerea IJP a mai precizat că, în prezent, se fac verificări de natură deontologică în legătură cu aspectele semnalate de către reclamantă. „Fondul problemei îl constituie în fapt comportamentul polițistului, iar sub aspectul aplicării măsurilor legale aceasta s-a făcut cu respectarea legislației în vigoare”, se mai arată în comunicatul respectiv. Cât depre ultimele acuzații aduse de polițistul Marian Godină la adresa șefului IJP, chestorul Ioan Aron, urmează fie emis un alt comunicat de presă…

Vă prezentăm şi punctul de vedere al şefului ATOP, Carol Ambrus, despre situaţia în care Luana Minea, membru ATOP şi consilier judeţean PSD, a încercat să negocieze cu poliţistul „situaţia”.

 

 1. Eu nu înțeleg? Doamna Luana Minea era la volan? NU! Atunci în calitate de ce a cerut audiență la IPJ??? Contestația o face șoferul specificat în procesul verbal și nu un martor!! Deci este foarte clar că d-na consilier județean a încercat să facă uz de poziția sa de persoană publică!!

  Reply
  • Foarte corect punctat. Iar abuzul se poate foarte usor dovedi, solicitand operatorului de telefonie mobila listingul. Sa ii vad atunci pe sobolani ce fac…

   Reply
 2. Ce javre expirate și grețoase!!! , ce stil de umilire și intimidare ca la manualul securistului Plesita. Să luați aminte stimati contribuabili cui plătiți salarii și pensii uriașe, acești monștri cu chip de om ocupă funcții în instituții
  . Da !!!!, zvârliții pe ușă afară înjugați și sa-si câștige existența și cărțile alea pe care le flutura-n față lui Godină
  ,pun pariu ca mai mult decât titlul nu au citit martalogii ca-s preocupați cu fantezii sexuale ieftine ca și ei.PORCILOR!!!!!. Iar madam se încadrează cu succes la trafic de influența .

  Reply
 3. Prima oara ati spus in data de 10.02.2016 si acum in data de 08.02.2016 !! Cand a venit pana la urma? Si apropo o audienta se face programata din cate stiu eu… Eu am cerut audienta am fost programata si ghiciti ce? Doamna plecase exact in momentul acela si a trebuit sa fug la masina dansei ca sa aiba loc audienta … Despre ce vorbim aici? Nu va este rusine?? In loc sa faceti treaba , care trebuie facuta cu dosarele care le aveti pe birou in loc sa ajutati oameni care va cer ajutorul ,va bateti pe facebook in cuvinte? Este un om liber care poate sa isi spuna povestea asa cum o vrea ,ma refer la MARIAN Godina !! Mai bine ati prinde infractori decat sa stati pe facebook sa ne urmariti postarile … Sau si asta face parte din norma de lucru?

  Reply
 4. HAhahaha mafiot prost. Pai nene javra asta e consilier PSD la fel ca si madam…auzi la el si-a folosit dreptul constitutional….care drept nene ca dreptul era la sofer nu la pasager. Mafioti prosti care va luati apararea fara sa ganditi.

  Reply
 5. Când se va termina oare in tara asta cu traficul de influentă, pentru ca asta a facut doamna, de fapt? Cu ce drept s-a adresat politistului in locul soferului? Daca era in alta tara era pusa cu mâinile pe capota si i se puneau catusele. Daca șoferul a gresit trebuia sa-si accepte cu demnitate greseala. Daca a considerat ca nu a gresit avea varianta sa conteste. Pentru ce atata zarva? Doamna trebuie sanctionata pentru mărturie mincinoasa, pentru trafic de influenta si inducere in eroare a organelor de politie!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.