blog-logo

Răzvan Popa cere înființarea unui traseu RAT

Răzvan Popa cere înființarea unui traseu RAT

razvan popaConsilierul local PSD Răzvan Popa a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că a solicitat atât conducerii Primăriei Brașov, cât și Directiei Tehnice și RAT să înfiinteze de urgenta o linie de transport pe strada Turnului.

„Exista in acest sens o cerere mai veche a studentilor universitatii, in special a celor de la Facultatea de Medicina, al carei Corp J se afla pe strada Turnului numarul 5. Acolo sunt numeroase obiective, pe langa corpul Universitatii, Serviciul de Permise si Înmatriculari Auto, Serviciul Pasapoarte. Acolo se pot înfiinta cel puțin doua statii pe sens, mai ales că nu e foarte comod sa mergi pe acolo. Accesul prin pasajul de la gara e problematic, în capatul strazii, spre Pasapoarte nu mai e iluminat cum trebuie, sunt multi caini comunitari in zona. E o decizie la indemana RAT si a Directiei tehnice din Primarie, se poate rezolva foarte repede. Nu e complicat, trebuie introdusa solicitarea in comisia de circulatie, care isi poate da avizul repede, e o necesitate, e un lucru solicitat de cei care au treaba in directia aceea. Asa cum s-a raspuns solicitarii Colegiului Remus Radulet de a introduce o cursa de dimineata a lui 34 si pana la poarta liceului, acelasi lucru se poate face si pentru studentii de la Medicina, care nu sunt putini. La RAT exista un serviciu de monitorizare care cu asta se ocupa, monitorizarea traeelor si identificarea celor care sunt sau nu rentabile. Unele nu sunt, dar e obligatoriu sa fie tinute, iar unele linii speciale, introduse la cererea cetatenilor pot avea oameni care sa calatoreasca sau nu”, a precizat Răzvan Popa, candidat din partea PSD la Primăria Braşov.

Alte articole:   Copiii care călătoresc cu părinţii în țări cu grad ridicat de infectare vor intra în carantină la întoarcera în România

Potrivit acestuia, RAT Braşov ar trebui de urgenţă să analizeze şi dacă e nevoie, să revizuiască, ca urmare a aceloraşi solicitări venite din partea cetăţenilor, câteva trasee. „Este vorba de linia 36 care trebuie urgent suplimentat, sunt legaturile cu Cartierul Tractorul. Traseul 28 care face legatura cu zona Stupini, ar avea nevoie de o  reaşezare ori s-ar putea înfiinţa o noua linia care sa faca legatura cu zona Bartolomeu Nord. Acolo a  fost făcută o deviere ca urmare a faptului ca se lucreaza la pod. La traseul 50 este o problema cu frecventa. Foarte multe persoane au solicitat suplimentarea microbuzelor, in acest moment au o frecventa care nu se potriveste cu orarul elevilor. Un alt exemplu il reprezinta linia 25, care ar putea fi prelungită, la cererea cetăţenilor din zona Avantgarden. Cetăţenii nu au nicio vina că autobuzele sunt proaste, că cineva a hotarat acum cativa ani sa achizitioneze niste mijloace de transport in comun care nu au o viata lunga”, a mai menţionat Răzvan Popa.

Alte articole:   20.01.2021 150 de cazuri noi de Covid-19, la Brașov. Incidența în județ este 2,51

Acesta a spus că a solicitat si revizuirea planului de servicii al RAT care nu răspunde în totalitate nevoilor și solicitarilor cetățenilor, iar după o lună și jumatate se poate veni cu aceste chestiuni punctualeși nu crede că este un impediment ca la ședința din luna martie sa fie revizuite aceste trasee.

Distribuie dacă îți place!
 1. Bai frate, e si mult de mers pana acolo din 13 Decembrie, pe jos. Studentii chiar nu trebuie sa faca deloc miscare. Altceva mai util, nici ca se gasea de propus, pe linie de transport in comun la Brasov.

  Reply
 2. Valeu. Pai pe directorul ala de la RAT nu cumva nen tu Nita l-a pus ca doar sunt neamuri.

  Reply
 3. Vreau si eu sa se infiinteze o linie pana pe Arinului ca imi este lene sa merg 50m de la Valea Cetatii pana acasa. Dar Razvanel a vazut cum arata autobuzele? Razvanel a stat ca prostul in statie jumatate de ora ca nu a venit autobuzul? Razvanel a dardait vreodata ca rahaturile alea de autobuze verzi? Razvanel a mers cu vreun autobuz care se duce la Roman sa vada „mirosul de primavara” din ele? Nu cumva Razvanel are Range Rover-ul ala pe care l-am vazut la inaugurarea automatului de bilete de la Roman? Se lauda RatBV ca are profit anul trecut o gramada de bani,ce fac cu banii aia? De ce si-au sters contul de facebook? Au vazut ca toata lumea le reprosa sa stau ca prostii in statie dupa autobuze care nu mai vin si-au preferat sa stearga toate conturile de pe site-urile de socializare? Apropo,acele panouri sunt inutile,nu arata in timp real,ci dupa program predefinit care oricum nu se respecta.

  Reply
 4. Mai bine propuneți reintroducerea biletelor cu o călătorie și a celor pentru studenți.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate