Miss Diamond România 2016, în weekend la Brașov, la Fashion TV Winter Festival

Miss Diamond România 2016, în weekend la Brașov, la Fashion TV Winter Festival

delia duca miss diamondEvenimentul va reuni cei mai în vogă designeri români, modele de succes, branduri internaționale dar și o parte dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Festivalul, va avea loc in perioada 19-21 februarie 2016, la Centrul de Evenimente si Conferinte Lux Divina din Brasov.

Cei mai in voga designeri ai momentului, premiati in cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului brasovean un spectacol al elegantei si creativitatii. In premiera vor veni in orasul de la poalele Tâmpei și top modelele internaționale Claudia Neghina și Ioana Francia, vedete si artisti de top, dar si multe alte surprize printre care finala națională Miss Diamond România 2016.

Fashion TV Winter Festival se afla la cea de a IX-a editie, primele sapte avand loc tocmai in localitatea austriaca Kitzbuhel supranumita si „Perla Alpilor Austrieci”. Andreea Dogaru, Nausica Mircea, Laura Olteanu, Ionut Glavan, Adela Diaconu, Cristiana Maria Purdescu, Oana Ciclovan, Lacramioara Iordachescu, Geanina Olaru sunt o parte dintre designerii ce vor face ca unul dintre cele mai frumoase orase din Romania sa devina o capitala cosmopolita a extravagantei vestimentare.

Pe scena prestigiosului eveniment isi va face debutul in cadrul unui festival international, talentatul designer Daiana Melinte. Daiana, este fiica fostei campioane olimpice si mondiale Doina Melinte. Daiana a terminat Universitatea Natioanala de Arte si isi doreste sa ajunga un faimos designer, iar pentru asta isi exploreaza creativitatea si viziunea pentru a-si defini stilui propriu. Este o persoana creativa, capabila sa imbina stiluri artistice creative cu proprietati practice Severa cu propriile creatii, parcurge un proces continuu de perfectionare si dezvoltare personala pentru a-si forta limitele. Ghidata mereu de principii temeinice din care izvoraste o ambitie desavarsita, este capabila sa isi manifeste spiritul creativ indiferent de situatie. Iubitorii de moda vor putea admira o colectia deosebita in cadrul FashionTv Winter Festival 2016 semnata Daiana Melinte.

Editia din acest an a Fashion TV Winter Festival va prezenta in premiera si colectiile unor designeri internationali. Prezente vor fi si branduri renumite precum Mineli, care vor oferi publicului un show unic. Cele trei  zile de spectacol se vor incheia cu o petrecere Fashion TV, de la care nu vor lipsi castigatoarele concursurilor Miss Romania 2015, Top Model Romania 2015, si alte modele de succes.

In cadrul prestigiosului eveniment , se va desfăşura si finala națională Miss Diamond România 2016, unde va fi aleasă reprezentanta României la Miss Diamond of the World 2016, în Algeria. De menționat că anul trecut, titlul de Miss Diamond of the World 2015 a fost obținut chiar de România, prin brașoveanca noastră Delia Duca. Asadar, Fashion TV Winter Festival 2016 se anunta a fi un eveniment deosebit, plin de culoare si opulenta.

Top modelele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia vor urca pe podium în colecțiile de modă ale unor designeri și case de modă internaționale celebre. Acestea au o cariera impresionata in domeniul fashion, de peste 14 ani defileaza pe cele mai importante podiumuri de moda din lume pe care marii designeri internationali isi prezinta colectiile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.