VIDEO Adrian Oprică (PNL): Am definitivat echipa pentru alegerile locale

VIDEO Adrian Oprică (PNL): Am definitivat echipa pentru alegerile locale

adrian oprica 2Președintele organizației municipale a PNL, consilierul local Adrian Oprică, a anunțat, astăzi, că s-a definitivat lista cu candidați de la nivelul municipiul Brașov pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.

El a precizat că s-au respectat recomandările venit de la nivel central, respectiv 50% dintre candidaţi sunt din partea organizaţiilor  de femei, de tineret şi de pensionari. Ceilalaţi 50% vor ţine cont de reprezentativitate, respectiv să provină din toate cartierele municipiului.

Dintre vechii consilieri locali, nu mai candidează Lucian Ionescu, a mai precizat preşedintele PNL Braşov.

Mai multe despre acest subiect găsiți în clipul video de mai jos:

 1. Adisor nu te mai stresa .nu vei fi primar nici macar CANDIDAT !
  NE VINE SA PLANGEM,dar lasa asa !

  ANUNT BOMBA !
  Candidatul secret al PNL-ului Brasov care se incalzeste de vreo 4 luni ,care il faulteaza la greu pe Razvan Popa si nu se prinde, este nimeni altul decat CATALIN LEONTE !!
  La mai mare -VREA PRIMAR ,a batut palma cu George SCRIPCARU !
  De aceea au luat teapa cam toti apropiatii actualului primar !
  Adrian Oprica -o mare teapa,macar fi destept si nu arunca cu bani pe precampanie,cartile sunt facute !
  „Domnul Dragnea, pe care-l apreciez ca fiind un bun organizator şi un om inteligent, în momentul de faţă, nu mai are căderea de a face aprecieri de orice natură. A fost condamnat de justiţie!
  Că ne place sau nu, într-un stat de drept, sentinţele nu se comentează și obligatoriu se pun în aplicare, în forma lor definitivă. De aceea am spus şi susţin că este nevoie de un alt mod de a face politică. Nu putem să fim ipocriţi şi, ţinând cont de peisajul politic actual, să ne uităm doar către preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, către primarul municipiului Braşov sau către cel al Bucureştiului şi să nu ne uităm în propria noastră grădina. Aceeaşi unitate de măsură trebuie aplicată peste tot.”
  Nu fi ipocrit Catalin si spune ca esti candidat !

  Reply
 2. De ar fi asa, eu il votez pe Leonte, e un om de treaba si implicat. Trebuie doar sa se lepede de smecherasi si badygurazi din psd,i,am mai zis asta. Oricum, in 2012 el a castigat, Catalin Leonte,dar boul si ticalosul de Nita l-a vandut pentru cateva milioane de la Butuza,Scripcaru,.bafta,d-ul Leonte!
  dar,mai e mult pana departe…. si mafia,inca decide, vom vedea, cine si cu cine se bate , cinstit??nu cred, ar fi bine sa lase sa candideze zeci de brasoveni, cinsitit si doritori sa faca bine, nu politiceni corupti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.